prayer

Tri frenda i ja smo u toj grupi od 2014 😃 inače frendovi iz škole. Tad smo svi bili single. Eto danas svi zauzeti i tako to. Btw ja žene nisam nikad zvao ribe. Tapija mi je to.

@maverick da i meni je izgled Abby trn u oku.

Serete ko masoni, nema osobe koja neće igrat.

Nema očekivanja, dobivamo remek dijelo!

Isuse kako je ovo mene trznulo iz popodnevnog sna, jače od grča bogte!

Koja svemirska produkcija, kao da film gledam, nema razlike. Sada još samo to dočekati.

Deadwalker pa ekspresija lica i lip sinc nije na razini ND i Death Stranding, a da ne govorim Hellblade.

• Uređivano

Hoće li uspjet postaviti novi rekord?

Ne sumnjam da će igra biti hit, ali trejler je ono teeeški osrednji feeling

Pogledao sam ga barem 10 puta. Kao trebalo bi snizit očekivanja ali iz svakog kadra se vidi da će ovo bit vrhunac industrije, i to za nekoliko koplja. Tko će dočekat

somethingwrong Ne sumnjam da će igra biti hit, ali trejler je ono teeeški osrednji feeling

Tehnicki ce igra biti na samom vrhu, pogotovo po opširnosti i opcijama, ali ova dva glavna lika su mi hmmm, Cybepunk mi osobno je imao puno veci wow efekt. Izlazak GTA5 je bio davno a da ne spominjemo 3, Vice City i San Andreas…stariji gameri su se malo ohladili od Theft-City igara.

GTA5 je bio neozbiljan ali vrh Merica parodije te su protagonisti odavali više zanimljivosti, bez obzira što se sam GTA postepeno pretvara u americku parodiju, svakako ce biti igretina.

Meni pak s druge strane brutalno pase ova Bonnie n Clyde moderna brija. GTA 5 je precijenjen u aposlutno svemu, imo.

Ček oni fakat misle da ce netko bit "vjeran" ovoj latino pici u igri?? Prva stanica je strip club. Druga da vidimo animacije horseride-anja u autu.

😃

somethingwrong

Sleeping Dogs 2 do 2030-te i bit ce dobro ili Watch Dogs Mumbai ili Peking…zapad je naporan😁

Evo igre na PS Storeu.

Zene u igri su građene ko one iz Pop the Baloon.