Fali mi još pokoje oružje s obzirom da sa Greatswordom uopće ne igram. Jednostavno je prespor.
Respeco sam i ubacil par skillova, al ne ide, oteliš se dok zamahne. Koplje je zbog brzine jedini najlogičniji izbor, pogotovo sa par pravih upgradea. Dual wield koristim kad hoću malo raznolikosti u igranju.
Nešto ala Scimitar il bilo kakav mač bi ovdje savršeno legli. Očekujem da malo prošire repertoar oružja u eventualnom nastavku.
Kuja s kišobranom pala danas. Bilo je dosta ponavljanja, al daleko je to izazova koji je predstavljo Maluca. Više igram na dodge nego parry, tak da su mi njeni napadi bili daleko lakši za naučit nego od onog smrada. Doduše, boss na onoj side misiji nakon Kuje ima isti moveset ko Maluca, al to je sad bila laganica. Čak me onaj Yetuga zajebavo puno puno previše s obzirom da je njegov original u prvoj misiji pao skoro odmah.
Slažem se da je ostatak igre relativno lagan, s obzirom na sve Soulslike igre koje su nam prošle kroz ruke. Bossovi te stave pred zid na neko vrijeme, al skoro pa se nikad ne zapne na nekom dijelu misije.
Igranje je i dalje gušt, jedino nisam ziher da ću baš odmah u NG+. Ovo traje i traje.