Kisobran kuja nije stigla bit kuja, brzo pala. Digao sam spear tak fino da sve pada sve brze.
The First Berserker: Khazan
foggy Kolko ti igras bogte mazo, sustigo me a poceo 3 dana poslje
DarkPunisher Pa ne ginem Imas skill issue a
Nisam išo spavat prije nego je pao, smrad.
Kasnije to ide ko pjesma, ali ono healanje ubije u pojam.
- Uređivano
A da bi se poceja healat stvarno moras ostavit bossa bez doslovno imalo pritiska, tuhy igra kukala
Inace dizajn ovog zadnjeg bossa je bas jeben, niti jedan me dizajnom nije impresionira ka on, nadam se da ce te ispunit uvjete da imate i trecu fazu (triba sakupit sve gold collectibles, izabrat specifican dijalog izbor prije borbe itd), pomalo cak i zastrasujuc dizajnom, al sad cu ja njega s loncem na glavi
- Uređivano
Prešao sam demo. Sviđa mi se igra! Namučio me Jeti na kraju
Imam par pitanja.
- Sudeći po demo igra nije open world kao Elden Ring. Nego je više kao Lies of P?
- Je probao netko easy mode? Ako je koliko su lakši bossevi?
Baš bi mi odgovoralo da nema jebeni stamina bar. I mislim da bi Khazanu to pasalo.
Zato sam i skroz uživao u Stellar Blade.
Bravo Kacane!
U 6:27…znači all nighter
@Blitz jesi ti prelazio sve bonus misije u šusu da bi dobio trofeje vezane za njih? Vidim da su zbugani i kao da je to jedini nacin…
Nema sanse da to radim. Ak je patnja necu trofeje ni skupljat
DarkPunisher da, counter u igri zašteka ako ju ugasis pa moras sve odjednom. To slobodno na samom kraju odradi, trebas samo na zadnji nexus blade se spawnat i ubit bossa, a overpoweran si tako da ide to zacas, mislim da mi nije tribalo vise od sata, jedino u onoj za jarlinge nema bossa nego moras njih 6 pronac i tjt
- Uređivano
DarkPunisher Ja sam stao na onom sa lijesom, jucer zaspo na krevetu
foggy Skalpelcic? I njemu sam skinuo skalp kopljem
DarkPunisher ja sam prije zadnjeg bossa ali mozes i tako slobodno jer nakon sta zavrsis imas free roam kao, ne moras odma u ng+, a treba ti samo taj true ending di ozma ima tri faze, dobit ces sve trofeje, bar ja jesam, mislim da su s patchom to 'ispravili', prije si mora prebacit na easy i onda na easy jos jednom. I kad budes njega pobjedija bit ces u kuci jednoj i ic od stvari do stvari podsjecajuci se na njega kao, kad dodjes do dnevnika navodno first berserker trofej zna zaglitchat ako ga citas, s krugom ga otvori ali onda odma i zatvori, nemoj citat biljeske u njemu. Mozda su i to s patchom sredili ali nebi riskira za svaki slucaj
- Uređivano
Nadam se da ce me zadnji boss dobro protrest jer druga polovica igra je breeze, bas je lagano.
OST na predzadnjem bossu je vrhhh