Fali mi joĆĄ pokoje oruĆŸje s obzirom da sa Greatswordom uopÄe ne igram. Jednostavno je prespor.
Respeco sam i ubacil par skillova, al ne ide, oteliĆĄ se dok zamahne. Koplje je zbog brzine jedini najlogiÄniji izbor, pogotovo sa par pravih upgradea. Dual wield koristim kad hoÄu malo raznolikosti u igranju.
NeĆĄto ala Scimitar il bilo kakav maÄ bi ovdje savrĆĄeno legli. OÄekujem da malo proĆĄire repertoar oruĆŸja u eventualnom nastavku.
Kuja s kiĆĄobranom pala danas. Bilo je dosta ponavljanja, al daleko je to izazova koji je predstavljo Maluca. ViĆĄe igram na dodge nego parry, tak da su mi njeni napadi bili daleko lakĆĄi za nauÄit nego od onog smrada. DoduĆĄe, boss na onoj side misiji nakon Kuje ima isti moveset ko Maluca, al to je sad bila laganica. Äak me onaj Yetuga zajebavo puno puno previĆĄe s obzirom da je njegov original u prvoj misiji pao skoro odmah.
SlaĆŸem se da je ostatak igre relativno lagan, s obzirom na sve Soulslike igre koje su nam proĆĄle kroz ruke. Bossovi te stave pred zid na neko vrijeme, al skoro pa se nikad ne zapne na nekom dijelu misije.
Igranje je i dalje guĆĄt, jedino nisam ziher da Äu baĆĄ odmah u NG+. Ovo traje i traje.