Deadwalker Ima nešto i u navici i nostalgiji. Ja osobno sam navikao povezivati konzolu kao platformu s igrama u fizičkom obliku. Kad smo se riješili memory cardova u korist HDD-a i naposljetku SSD-a to je bila dobrodošla promjena. Ako ostanemo bez fizičkih igara meni je to ravno zadnjem čavlu u lijes ajmo reći "identiteta konzola". Već sad počinju prodavati disc driveove posebno, traže se pizdarije poput uparivanja istoga s konzolom preko neta i što sve ne. Jasno je u kojem smjeru idu i da su fizičke igre trn u oku izdavačima i proizvođačima konzola (a ne bi trebale biti zbog svih onih kojima brzi net i nije opcija, kao i onima koji teže dolaze do igara - ako digitalno postane jedina opcija, teško da će akcije biti izražene odnosno igre će više držati na vrijednosti, pogotovo ako imaš samo jednu trgovinu na konzoli koja drži monopol).
Anyway, ako se to dogodi, vjerojatno će onda PC kao najotvorenija platforma za mene ostati jedina smislena opcija. Dobrim dijelom iz principa i jer ne želim kompromise kakvi se sve više nameću, a već sam ih spomenuo.