Split Fiction
- Uređivano
Zasluženo, trebalo je i više.
A Way Out je na akciji, fakin 5 eura. Kupujem sigurno, pa da i to prijeđemo.
Što se tiče SF-a, zadnja side misija - znači, ne vjerujem. Frajer je lud ko šlapa.
A glavna misija, njen drugi dio… igraš jebeni fliper. . I precool je i vrh.
Zasad nema nijednog jedinog dijela koji me razočaral i koji nije ispunil očekivanja. A reko bih da je ovo zadnji chapter.
Tuhy A Way Out je na akciji
idi u pm ja pročitao ovo trčim na steam krenem pisati i onda se sjetim da misliš na psn
aahhhh 29.99 fuck
- Uređivano
Auuu kakva avantura. Genijalna, al bas genijalna igra, cak i bolja od ITT kad bi gledao sveukupnu zabavu i kreativnost. Neke dionice su slabije od drugih, al nista strasno.
Zadnji level me izuo iz cipela koliko je genijalan i mastovit, nista slicno nisam iskusio.
Ljudi kupujte ovo, treba vise ovakvih dragulja, pogotovo coop!
DarkPunisher Ljudi kupujte ovo,
Vidiš, ja sam više uživao u It Takes Two, jednostavno mi je bolje legao sa dinamikom i svime pogotovo sa onim mini igrama. Miskim da sam i ja uskoro pred kraj igre jer sam dobio achievement da sam riješio sve one side priče, no mislim da neću promjeniti mišljenje.
prayer imas jos 3 misije onda.
Al posteno, stvarno su tu negdje i sve je stvar preferencije. Prica mi je recimo bila bolja u ITT.
Ne znam kad ću igrati, ali kupit ću i ja. Ovakve igre treba podržati.
Koliko traje? Ako se ne varam za It takes Two sam sigurno proveo 10-13h.
resident_evil 14h za sve obavljeno meni pise.
Baš u igri ili kad si van igre u PS izborniku? Jer u izborniku satnica nema veze sa mozgom. Svaki put mi piše duplo više, nekad i više.
Oko 15-ak sati se da navuć.
- Uređivano
resident_evil U izborniku, al cak mi se cini tocna u ovom slucaju. Nemas sta radit u igri iznad 15h sigurno.
Kako je, boga ti milog dragog, odradio onaj zadnji nivo?!?! Kako??? Lik je jebeni genijalac. Cijeli tim je skupina pomaknutih talentiranih manijaka.
Ova godina je brutalna sa igrama i teško da će uzet Goty kao ITT, al ovo je ponajbolja coop igra ikad napravljena, ponajbolja igra ove godine već sad u 3. mjesecu te, bez nekog pretjerivanja, igra koju bismo bez pardona morali stavit u top 10-15 cijele generacije jednom kad ćemo za koju godinu svodit račune.
Ko ne odigra, propušta puno previše. Ako išta treba podržati, to su ovakve igre.
Od prvog prikaza sam očekival da će razvalit, trailer me oduševio i na kraju mi je nadmašilo sva očekivanja.
Kakva klasa od igre, kakve ideje i kako savršen raznolik gameplay. Kaj god da opisujem, spoiler je.
S guštom platinirano, al odigrat će se opet.
- Uređivano
Ja nagovorio ženu da to skupa igramo. Valjda će nam brak prezivjeti to iskustvo.