U 5 počinje igranje 😎

• Uređivano

Frend nije pokupio igru.

Sad bih ga ustrijelil…

• prayer

•  
    •  
    •  
  • Uređivano

Odigrali sat ipo, za sada je igra fantazija. Počne jako neobično ali se slegne u prvih pola sata sve. Performanse su uvijek jako dobre što je i za očekivati s obzirom da se radi u linearnoj igri.

Side story sa svinjama kao da je Nintendo napravio, glazba i feel je čisti Super Mario Galaxy a kraj sa kobasicama mi je bio vrhunac svega Ha-Ha-Ha

Ak ima ko da bi uzel sa mnom pola-pola (PS5), nek se javi u PP.

Ljudi moji. Kupujte. Ovo. Odmah.

Odigrao 3h i ovo je prokleti masterpis.

• Uređivano

Znači, vrh. Vrh vrh vrh.

Druga side misija je plakanje, doslovno su mi išle suze od smijanja.

Reference na pun kufer svega, prepoznat ćete stvarno puno toga iz dosta igara. Bilo mi je tolko žao vidjet slonicu iz ITT da ono… 😢

Izgleda odlično, izvodi se odlično (jednom sam vidio da mi nekak zatrznulo).

Sredili dva bossa, odlični fightovi. I dizajnirani da bossa središ sa kombiniranjem abilitya oba igrača, kao uostalom i 90% situacija na nivoima.

Jedino što mi zasad fali su miniigre kao ITT, al dobro, odigrali smo 2 i pol sata. Ima još puno za igrat, možda ih bude.

Zasad je očekivano coop masterpiece.

Tuhy Sredili dva bossa

Tuhy odigrali smo 2 i pol sata

Odjebi sa tim nonbinary sranjima

Ti si ti sam jedinka

Rađe objasni ljudima kako se igra sa dva kontrolera kad si sam a ne se tu glupiraš

Ovaj shapsifting svijet mi je bio više frustirajuć nego zabavan, moglo je puno bolje.

• Uređivano

Mi stigli do 4-og chaptera. Njega je i najviše odspojlo u promo materijalima (zmajevi) pa nije tolko iznenađenje, al sam svijet je predivan. Ima mi neku Uncharted vibru pojačanu sa tim fantasy štihom. Stali na 1/3 (igrali smo cijelu nedjelju jučer), pa večeras nastavljamo.

Igra i dalje rastura, ja skidam kapu Faresu koliko je kreativan i koliko ima jebenih ideja. Mislim, puno smo toga vidjeli u nekim drugim igrama izvedeno na sličan način, ali opet iznova oduševi sa nečim originalnim. Jučer nas je izbilo ono di Zoe ručno crta nivo koji igraš…znači, jebeni vrh.

Side misije obavezno igrat, ponajbolji / najkreativniji nivoi su upravo u tim portalima. Ima i par kompetitivnih di malo povuče na one miniigre iz ITT. Sat vremena smo ganjali top score u streljani, a nema čak ni trofeja za to 😃

I priča mi se dopada, postaju si sve bolje i bolje, saznajemo više o njima i njihovim motivima. Niš prespektakularno, ali dovoljno da želiš znat što će bit dalje.

Boss borbe su (uz općenitu raznolikost igre i brutalan gameplay baziran na zajedničkom rješavanju svega) highlight igre. Niš preteško, ali rješavat ih uz suradnju i kombiniranje abilitya je vrh.

Kad sam se već doatknul težine, reko bih da iskusnim igraćima ovo neće predstavljat nikakav problem, ali s obzirom da će većina vas igrat sa curom / ženom / partnerom koji inače vjerojatno baš i ne igra puno - moglo bi bit frustracija.

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

Tuhy ako su nam brakovi prezivjeli It takes Two onda budu i ovo : D

renda

E to je bilo blizu. Još uvijek ako netko spomene plišanog slona, atmosfera u kući se naglo promijeni.

• Uređivano

Zasluženo, trebalo je i više.

A Way Out je na akciji, fakin 5 eura. Kupujem sigurno, pa da i to prijeđemo.

Što se tiče SF-a, zadnja side misija - znači, ne vjerujem. Frajer je lud ko šlapa.

A glavna misija, njen drugi dio… igraš jebeni fliper. 🤯🤯🤯. I precool je i vrh.

Zasad nema nijednog jedinog dijela koji me razočaral i koji nije ispunil očekivanja. A reko bih da je ovo zadnji chapter.

Tuhy A Way Out je na akciji

idi u pm 😃 ja pročitao ovo trčim na steam krenem pisati i onda se sjetim da misliš na psn
          aahhhh 29.99 fuck

Auuu kakva avantura. Genijalna, al bas genijalna igra, cak i bolja od ITT kad bi gledao sveukupnu zabavu i kreativnost. Neke dionice su slabije od drugih, al nista strasno.

Zadnji level me izuo iz cipela koliko je genijalan i mastovit, nista slicno nisam iskusio.

Ljudi kupujte ovo, treba vise ovakvih dragulja, pogotovo coop!

DarkPunisher

Vidiš, ja sam više uživao u It Takes Two, jednostavno mi je bolje legao sa dinamikom i svime pogotovo sa onim mini igrama. Miskim da sam i ja uskoro pred kraj igre jer sam dobio achievement da sam riješio sve one side priče, no mislim da neću promjeniti mišljenje.

prayer imas jos 3 misije onda.

Al posteno, stvarno su tu negdje i sve je stvar preferencije. Prica mi je recimo bila bolja u ITT.