prayer imas jos 3 misije onda.

Al posteno, stvarno su tu negdje i sve je stvar preferencije. Prica mi je recimo bila bolja u ITT.

Ne znam kad ću igrati, ali kupit ću i ja. Ovakve igre treba podržati.

Flipper javi se (psn: samozaxs) ak hoćeš igrati, ja sam baš kupil igru.

Ili neko drugi.

DarkPunisher

Baš u igri ili kad si van igre u PS izborniku? Jer u izborniku satnica nema veze sa mozgom. Svaki put mi piše duplo više, nekad i više.

resident_evil U izborniku, al cak mi se cini tocna u ovom slucaju. Nemas sta radit u igri iznad 15h sigurno.

Kako je, boga ti milog dragog, odradio onaj zadnji nivo?!?! Kako??? Lik je jebeni genijalac. Cijeli tim je skupina pomaknutih talentiranih manijaka.

Ova godina je brutalna sa igrama i teško da će uzet Goty kao ITT, al ovo je ponajbolja coop igra ikad napravljena, ponajbolja igra ove godine već sad u 3. mjesecu te, bez nekog pretjerivanja, igra koju bismo bez pardona morali stavit u top 10-15 cijele generacije jednom kad ćemo za koju godinu svodit račune.

Ko ne odigra, propušta puno previše. Ako išta treba podržati, to su ovakve igre.

Od prvog prikaza sam očekival da će razvalit, trailer me oduševio i na kraju mi je nadmašilo sva očekivanja.

Kakva klasa od igre, kakve ideje i kako savršen raznolik gameplay. Kaj god da opisujem, spoiler je.

S guštom platinirano, al odigrat će se opet.

Ja nagovorio ženu da to skupa igramo. Valjda će nam brak prezivjeti to iskustvo.

Flipper podrzavam tvoje podrzavanje.

Igra jos nije dosla na olx.ba a ne narucuje mi se iz CAD jer dolazi 20 dana..

Flipper a u isto vrime se razmisljas oces li potrosit novac na kcd2 (vjerojatno najkompletniji rpg u povijesti igara u trajanju od 150tak sati), a podrzavas arkadnu igricu od 12-15h sa 50€, gg 😜

Imas do kraja miseca da kupis i kcd2

Blitz hoću, samo jbt ne znam kad ću igrati, ali hoću svakako.

HaHa-Ha-Ha, ne znam samo gdje ću kupiti. Ne vidim da ga ima ni SD ni GamerShop, a ni Vranjić.

Zadnja 3 levela su mi daleko podigli mišljenje o igri, jedostavno 10/10 inovativni level dizajn i jako zabavni zadnji boss. Sad mi je baš rame uz rame sa It Takes Two.

• prayer

•  
              •  
              •  
            • Uređivano

montoya

Rado, ali mislim da si ti na Playstation, a ja sam na PC. Uz to sam još i izbrisao igru 🙁

EDIT: evo, tu imaš njihov discord pa ako ne nađeš nikoga tu sigurno nekog ima jer je izmeđuostalog i stime na umu server rađen.

https://discord.com/invite/Hazelight

prayer kaj igra nema crossplay? Svakakve igre kojima to i ne treba imaju, a ova ne?

Iako niš kad si obrisal igru.

montoya

Ha očito ina, vidiš nisam ni znao! Jbg, probaj na discord ili vidi možda se ovdje tko javi 🙂