Mi stigli do 4-og chaptera. Njega je i najviše odspojlo u promo materijalima (zmajevi) pa nije tolko iznenađenje, al sam svijet je predivan. Ima mi neku Uncharted vibru pojačanu sa tim fantasy štihom. Stali na 1/3 (igrali smo cijelu nedjelju jučer), pa večeras nastavljamo.
Igra i dalje rastura, ja skidam kapu Faresu koliko je kreativan i koliko ima jebenih ideja. Mislim, puno smo toga vidjeli u nekim drugim igrama izvedeno na sličan način, ali opet iznova oduševi sa nečim originalnim. Jučer nas je izbilo ono di Zoe ručno crta nivo koji igraš…znači, jebeni vrh.
Side misije obavezno igrat, ponajbolji / najkreativniji nivoi su upravo u tim portalima. Ima i par kompetitivnih di malo povuče na one miniigre iz ITT. Sat vremena smo ganjali top score u streljani, a nema čak ni trofeja za to 😃
I priča mi se dopada, postaju si sve bolje i bolje, saznajemo više o njima i njihovim motivima. Niš prespektakularno, ali dovoljno da želiš znat što će bit dalje.
Boss borbe su (uz općenitu raznolikost igre i brutalan gameplay baziran na zajedničkom rješavanju svega) highlight igre. Niš preteško, ali rješavat ih uz suradnju i kombiniranje abilitya je vrh.
Kad sam se već doatknul težine, reko bih da iskusnim igraćima ovo neće predstavljat nikakav problem, ali s obzirom da će većina vas igrat sa curom / ženom / partnerom koji inače vjerojatno baš i ne igra puno - moglo bi bit frustracija.