Master Ninja Boss Run
Prvi boss. Nije tezak kad se povata moveset. Koristio sam basic udarac, dva pa odma u blok. Njegov special napad se moze counterat Bloodravenom i ovdje je cak timing dosta milosrdan naspram nekih drugih bosseva. Kad dropa orb napravit on landing UT tehniku da naneses damage. Druga faza ima dosta ranged napada, special range napade ne counterati samo ovaj melee combo na blizinu.
Ovaj boss 1 na 1 bi bio jos laksi od prvog, ali je podosta zeznutije jer sadrzi dosta miniona. Treba ih se sta brze rjesit jer simultana borba sa njima i bossom je game over. Koristio sam UT tehniku da ih ubijem, a ove letece sam pomocu dronova rjesio, iako se moze sa ovim cetvrtim oruzjem spammat shurikene da padnu. Na 1:44 u videu se spawna odredeni neprijatelj koji na Master runu je meni najgori od svih jer je najagresivniji i najmobilniji a neki njegovi special napadi te mogu one shotat cak i full healthu ja mislim. Prv osam iskoristio UT na njemu ali je i dalje bio ziv pa sam uspio na 2:10 naoravit perfect block i srezat ga. Kad boss ostane sam nema nekih problema, samo pazljivo igrat. Nakon bossa se spawna odredena grupa neprijatelja koja se moze one shotat sa bloodbath slaughter.
Ova je zajebana u pocetku i tare vas dok ne naucite patterne. Postoje 3 vrste melee napada. Prvi na 0:30 su cetiri udarca bez special napada. Predlazem da se bar jedan od ta 4 dodga jer neki znaju brejknit guard pa sad neznam tocno koji nisam jos povatao razlog tocno kada mi bossevi brejknu guard. Drugi je na 0:37 gdje su takoder cetiri udarca ali cetvrti je special pa prije nego ga napravi koristim Bloodraven counter za kaznjavanje. I treci je ovaj spin napad na 01:04. Obzirom da spin napad ima dosta udaraca predlazem perfect dodge jednog jer mislim da u ovom slucaju ako dugo drzis blok izgubis guard. U drugoj fazi vise na daljinu igra i summona dosta toga. Letece lampe - bjezite od njih. Kada se vrti u krug i baca male roze kuglice mozete se grapplat na lampu i samo stajati, nisam to napravio vamo u videu ali puno lakse je tako izbjec. Ovi suncobrani neznam jel se mogu blokat ali ja sam koristio lampe i micao se sta brze moguce s jedne na drugu jer je kljuc bit jako mobilan kada radi taj napad.
E ovaj mi je dizao zivce, pogotovo druga forma njegova. Prva je laganica i gotovo sve se moze counterat sa bloodraven osim kad skoci u zrak, tada treba dodgat. Druga faza je puno teza napsram prve jer mu twin blades nanosi mali damage naspram ostalih bosseva i ima malo openinga za counteranje. On ima puno special napada, ali dosta njih je vrlo riskantno counterat jer treba jako uzak timing pogodit da se to desi. Najbolji openinzi su na 02:05 kada evadeate laser i kad vidite pocetak comba kao na 2:22, sacekajte cijeli njegov combo kao i ja do 2:35 i kad ide napravit special napad odmah ga kaznite. Ovo je najbolji moguci ishod jer mu nanesete damagea i istovremeno prekinite iduci napad sa kruznim laserima koji vas vrlo lako moze poslat u game over. Ovdje je bitno ostat smiren i strpljiv, pokusat sta vise basic udaraca uputit i blokirat.