Čini mi se da sam ja negdje na sredini.
Završio sam 2 chaptera, nisam nešto oduševljen ali nije ni da ne valja.
Kamera - Znači mislio sam da im je skoro 20 godina bilo dosta da naprave nešto od te kamere. Možda nije ni kamera toliko problem koliko je igra trzava i namjerno brza pa ne znam kakva kamera to uopće može pratit. Pol vremena uopće ne znam tko je gdje i kud skačem, a pogotovo grapple i kad ima letećih neprijatelja na ekranu. Potpuni kaos.
Level Design - ovo je smiješno. Za sad samo facility leveli, apsolutno nimalo inspiracije, jedan od gorih level designova. Dvica krene šumicom, ninje, ima svega… Ovdje idem kroz isti asset koji sam vidio 40 puta u igrama, i svugdje je bilo skoro bolje izvedeno. Kakve su ovo misije kroz misije? Ubi 50 neprijatelja. Baš zabavno. Put je lijevo i imam marker, pa naravno da ako želim nešto skriveno, odem desno. Užas.
Enemy variety - Jel mene tu netko zajebava? 1 tip neprijatelja prva 2 chaptera, sve jebene robot minđe, samo mrvicu drugačije. Čak je i prvi boss isto govno.
Story, likovi - Stvarno užas.
Gameplay - Gameplay mi je dobar, ali previše je sve trzavo. 40 svega na ekranu, impresivno je da uopće imam kontrolu nad bilo čime, no generalno totalni kupus je čim je previše neprijatelja. Onaj tko je smišljao dionice treba dobit otkaz, jer ovo kad ti nabacaju (doslovno nabacaju) ove koji te gađaju + one u dronovima, to je naučna fantastika kak ne popit hrpe damaga. Nije do mene, ja ne vidim kud ja moram, gdje grapplam, gdje tko leti… Blago rečeno zbunjola od situacije. Boss fajtovi za sad dobri, zabavljam se na njima.
Overall, mislim da je igra zapela 18 godina iza ove godine, i kao takva nisam siguran da nam je uopće trebala. Baš je očito da se nisu pomaknuli niti malo, čak su se vratili nazad, osim u combatu. No, ni on mi ne sjaji dok je totalni kaos na ekranu. Više sam vremena isfrustriran nego što uživam jer jebeno ne vidim ništa. Dvica mi je na prvu stvarno gro bolja bila, tu mi jedino zapravo combat valja, dok nema svega na ekranu i dok kamera ne poludi a onda i ja.