foggy
Meni je drugo oruzje bilo odlicno u pocetku, ali kasnije sam ispraksirao neke svoje combo poteze sa twin blades i sada samo derem Master Ninja run sa Yakumom, twin blades i bez koristenja revivea jer ionako je dosta pristupacno sve sa skrinjama i kolicinom novcica, a obzirom da na Masteru su jos stavili iste cijene potiona kao i na ostalim tezinama onda je još pristupačnije. Inace u NG igrama na najvecem difficultyu Masteru odnosno Ultimate u trici su abnormalno skupi potioni odnosno skillevi u odnosu na nize tezine, dok ovamo su iste cijene skroz kao na normal.
Misije su mi okej, kao sto sam rekao nema spektakularnosti, ali nije to sad sranje kao sto je level design. Van sumice i futuristickog Tokya nema neke raznolikosti.
Kamera je meni skroz dobra kakva inace bude, vidis i sam da je bolje nego u prijasnjim NG, kad si blizu ponora mozes ih guillotine throw ili ja im znam ako me opkole odma stisnit 360T sa twin blades i sve ih poslat odjednom u ponor. Nekad znam uputit 2, 3 basic udarca pa udrit l1 u mid combu pa preko dodga nastavim dalje klepetat (ne radim to kad je puno neprijatelja oko mene jer je velika sansa da me rane i da umrem) pa ga onda dignem u zrak i flying swallowam, ili ga izunam, ili ga pustim da padnemo i ja i on na pod i on landing UT ispalim, ili malo mixam sa bloodraven formom pa ako mi je pun berserk finisham ga sa bloodbath slaughter (iako je bloodbath slaughter korisno cuvati kada znas vec unaprijed spawnove da ce se neki heavyi na checkpointu spawnat pa ih sve one shotas).
Sto se tice bossova tu se uglavnom oslanjam na counteranje sa bloodraven uz par basic udaraca, sa njima bar na Master nema zezancije jer lako umres.
Platforming dionice su mi vise za Ghostrunnera nego NG igre al opet ne smeta to nista blizu koliko level design 😃. Al zato combat je sve.