crowizard Evo šumica mi je odma gro bolja. Čim je malo života, odma prodišem.
Imam feeling da je ovaj drugi weapon 3 puta jači od double katana, nisu me ubili uopće 2 chaptera, a nisam se ni punio. Imam 120k onih žutih, sve sam otključao, valjda će još toga na listu.
Ne znam što ti je tak solidno u misijama, služe svrsi slažem se, ali baš su nemaštovite. Copy paste recepture prošlog stoljeća. Ovi gatesi su mi isto tak, ništa posebno, stalno ista arena, samo drugačiji mashup. Ajd, pošto ionako combat drži sve na okupu, nije da me nešto smeta, ali in terms of sve van toga, stvarno nemaštovito.
Kamera je jako ultra brza, i čim malo zapne za neki čošak odma trzne i kak skačeš i divljaš, tak i ona ima svoj mozak. Apsolutno je bolja nego u dvici (tricu ne mislim nikad više igrat), ali daleko je meni to od super kamere i izvedbe. Pogotovo kad se fajtam kraj nekog ruba, krivo nešto procjenim i comboam ih u provaliju uredno 😃
Netko je spomenuo platforming dionice - bome, koma. Znam da je to sve nebitno, ali brate mili jel baš moramo grindat po prugama lijevo-desno i u 2025.? Pa onda malo vjetra gdje tek kamera ne valja i nemam pojma koji je boundary pa poberem stijenu… Znači toliko segmenata igre koji su zapeli na PS3 da je to koma. Mislim, realno, mislim da su fanovi i htjeli baš ovakvu igru. I'll say, fanovi, jeste vi ludi? 😃
Deremo danas dalje.