U biti da, to je rješenje - svi u profitabilan biznis pekara, bit će vise kruha na tržištu pa će isti biti svima jeftiniji 😉

Brijac sljedeći korak bi najbolje bilo identificirati proizvode/proizvođače koji nerealno dižu cijene svojih proizvoda i bojkotirati baš određene proizvode/proizvođače. Ovo bi naravno bilo teže organizirati, ali dalo bi se.

Evo ti Podravka. Udar na Podravku je udar na državu u čijem je vlasništvu i vlada je postavila upravu. Svi Podravkini proizvodi se mogu zamijeniti alternativama drugih proizvođača bez da se ljudi za išta uskraćuju. Taj bojkot može trajati zauvijek. To je slanje poruke, a ne ovo općenito ne kupovanje jedan dan, pa onda sutra iznova.

Netko si je dao truda pa usporedio iste artikle u Njemačkoj i kod nas

StarFox_N napravi si online karticu za Ipercoop i s njom imas akcije. Neke stvari su doslovno 2 puta jeftinije nego kod nas. Bas sramota za ovo sto se dogada.

Znaci paste, ulje, secer, sol, kozmetika, prah za robu, viski, pive, keksi, kava, caj, sve je drasticno jeftinije, a sve mozes kupiti na veliko i usparat

Koliko cesto vi idete u trgovinu? 🤔

Obavim shopping jednom tjedno i ostale dane "bojkotiram"

Bojkotirat cu. I to na duze vrijeme. Ovo najavljeno podizanje cijene dobavljaca mi je taman doslo. Vec se duze vrijeme premisljam jel da krenem jednom/dvaput mjesecno u soping u Brezice. Imam sat vremena voznje, ali i da ustedim samo 10 eura vise je stvar prinmcipa.

Genesis

A ono svaki dan se ide u kupnju , uglavnom meni nije problem ali radi drugih ljudi sutra ću bojkotirati ….

HideooKoojima tako i treba. U ovakvim slučajevima svi trebaju zajedno stati.

• renda

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

HideooKoojima Giphy - team america vomit GIF

Nakon sutra treba bojkotirat pekare, to je prava mafija.

Podrzavam ovo sutra, vise iz razloga da pokazemo da mozemo neki kurac napravit dok smo slozni, a vidim da se pise da ako sutra uspije da se bude islo po vise dana, to i je cilj.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

fensisuperstar 😃 zašto se bojkotira btw?

Jer si jednom skinuo gaće i dokazao nam da ne režeš na 20cm. Dosta nam je, bojkot.

Bogami, na putu do posla prođem pored 4 pekare. Uvijek bude ljudi dosta jer kupuju prije posla.

Danas u niti jednog - NIKOGA.

Tako treba.

Otpor stoko! 😃

Znači sutra dobivamo podgrijani stari kruh.

doktor1 ima još ljudi koji tom napuhanom idiotu vjeruju?

Znači i sutra bojkot.

Baš jutros prošao kraj Dubravice u Gajevoj u centru Zagreba gdje ljudi znaju vani stajati u redu kakva bude gužva i nije bilo niti jedne jedine osobe unutra. Tako treba!

Ne da bojkotiram, žena i ja sami pečemo kruh.

Brijac sutra trgovine pune ljudi🤣