Bojkotirat cu. I to na duze vrijeme. Ovo najavljeno podizanje cijene dobavljaca mi je taman doslo. Vec se duze vrijeme premisljam jel da krenem jednom/dvaput mjesecno u soping u Brezice. Imam sat vremena voznje, ali i da ustedim samo 10 eura vise je stvar prinmcipa.

Genesis

A ono svaki dan se ide u kupnju , uglavnom meni nije problem ali radi drugih ljudi sutra ću bojkotirati ….

HideooKoojima tako i treba. U ovakvim slučajevima svi trebaju zajedno stati.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

HideooKoojima Giphy - team america vomit GIF

Nakon sutra treba bojkotirat pekare, to je prava mafija.

Podrzavam ovo sutra, vise iz razloga da pokazemo da mozemo neki kurac napravit dok smo slozni, a vidim da se pise da ako sutra uspije da se bude islo po vise dana, to i je cilj.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

fensisuperstar 😃 zašto se bojkotira btw?

Jer si jednom skinuo gaće i dokazao nam da ne režeš na 20cm. Dosta nam je, bojkot.

Bogami, na putu do posla prođem pored 4 pekare. Uvijek bude ljudi dosta jer kupuju prije posla.

Danas u niti jednog - NIKOGA.

Tako treba.

Otpor stoko! 😃

Znači sutra dobivamo podgrijani stari kruh.

doktor1 ima još ljudi koji tom napuhanom idiotu vjeruju?

Znači i sutra bojkot.

Baš jutros prošao kraj Dubravice u Gajevoj u centru Zagreba gdje ljudi znaju vani stajati u redu kakva bude gužva i nije bilo niti jedne jedine osobe unutra. Tako treba!

Ne da bojkotiram, žena i ja sami pečemo kruh.

Brijac sutra trgovine pune ljudi🤣

Bar će se radnici po trgovinama malo odmorit danas.

moschus Hofer (aldi) bi trebao usporedjivat s Lidlom dok nas konzum bi trebao usporedjivat s Edekom….

Genesis Pa evo jedan poznanik koji je sad u penziju otisao zadnjih godina je dost mjenjao poslove i iz interšpara je otišao na građevinu i veli da mu je to lakše radit. Postavljat rubnjake, radit prikljucke plina i slicno.

Radiš ujutro pa te u 9 navecer zovu na inventuru i onda ponovo ujutro na posao

revo sve mi jasno, sestra mi radila ko prodavacica u shopping centru, bivsa takodjer pa sam se svega naslusao samo ta drama je mal pretjerana. Svaki posao nosi neku svoju tezinu…Meni osobno jako smeta to sto ne rade trgovine nedjeljom te im vjera sluzi kao izgovor…