Izašao prvi gameplay prikaz. Pa i nije tako loše. Stalker na UK način.

Datum izlaska: 27. 3. 2025.

Proizvođač: Rebellion (Sniper Elite serijal)

Platforme: PS4, Xbox One, PC, PS5, XSX + Game Pass Day One

Žanr: Single - player FPS avantura s elementina survivala

Radnja je smještena u alternativnu 1962. u UK. Bit će četiri skill treea: ranged, melee, survival i conditioning.

Metaka nema na bacanje, pa će trebat puno toga pronalaziti, craftati i sl.

Podsjeca me na Atomic Heart.

Nije loša igra ali naratorica je po meni loš izbor za takvu igru kao da najavljuje domjenak kod princa Charlesa za odabrane goste.

Flipper Nije me izulo ali čini se dobro. Ima potencijala.

Youtube komentar ispod videa : God the absolute horror when sneaking around the post apocalypse and hearing ‘Ee arr mate, you got a cig?’

Flipper Stalker na UK način.

Pitaš npca ako te može uputit u pravom smjeru a on te izbode nožem? :-D

2 mjeseci kasnije
    4 dana kasnije

Izgleda. Mene ovo podsjeća na Rage, samo ovo djeluje dosta lošije. Ne vjerujem da će dobro proći na tržištu.

Kažu kao neka kombinacija Fallouta i Stalkera i čak usmeni dio recenzija bolji nego brojčani.

Ja isto isprobam na Game Passu, čini mi se čak OK koliko sam vidio što je ovaj jedan igrao.

Recenzije su i više nego solidne, čak štoviše.

Meni ok djeluje, podsjeca me nekako na Atomic Heart, traje 7h

Prekratko, kontao sam da je neki open-world rpg i puno dulje trajanje.

Ovo je baš ispod očekivanja.

7 je vjeorjatno ako samo zuris kroz glavne misije, bez ikakvog istrazivanja okolo.
      U svakom slucaju ce se odigrati, na GamePassu je 😉

Svakako se isprobava budući da je na Gamepassu.

Al dok malo pogledam trailer, nemam neka očekivanja.

briatore Prekratko, kontao sam da je neki open-world rpg i puno dulje trajanje.

Ovo je baš ispod očekivanja.

Pa i je. Al neki mali, rekao bih kao Arkham City.

Prelijep svijet, dobar art, zakucanih 60fps, na Prou native 4k. Problem sa aliasing i shimer.

Računajte da igru radi developer Sniper Elitea, čiji engine koristi. Sve je to korektno, gameplay i tehnikalije, ali ne očekujte spektakl. Ono, 7/10 igra. Imali smo nedavno temu baš za takve.