Izgleda. Mene ovo podsjeća na Rage, samo ovo djeluje dosta lošije. Ne vjerujem da će dobro proći na tržištu.

Kažu kao neka kombinacija Fallouta i Stalkera i čak usmeni dio recenzija bolji nego brojčani.

Ja isto isprobam na Game Passu, čini mi se čak OK koliko sam vidio što je ovaj jedan igrao.

Recenzije su i više nego solidne, čak štoviše.

Meni ok djeluje, podsjeca me nekako na Atomic Heart, traje 7h

Prekratko, kontao sam da je neki open-world rpg i puno dulje trajanje.

Ovo je baš ispod očekivanja.

7 je vjeorjatno ako samo zuris kroz glavne misije, bez ikakvog istrazivanja okolo.
    U svakom slucaju ce se odigrati, na GamePassu je 😉

Svakako se isprobava budući da je na Gamepassu.

Al dok malo pogledam trailer, nemam neka očekivanja.

briatore Prekratko, kontao sam da je neki open-world rpg i puno dulje trajanje.

Ovo je baš ispod očekivanja.

Pa i je. Al neki mali, rekao bih kao Arkham City.

Prelijep svijet, dobar art, zakucanih 60fps, na Prou native 4k. Problem sa aliasing i shimer.

Računajte da igru radi developer Sniper Elitea, čiji engine koristi. Sve je to korektno, gameplay i tehnikalije, ali ne očekujte spektakl. Ono, 7/10 igra. Imali smo nedavno temu baš za takve.

Ovo ide na ps plus kroz 6 mjeseci, barem Extra ili Premium tier.

Čini se ko dobra igra. Trajnost od 7-10 h nije loša, dojadilo mi igrati po 50h a većina toga je umjetni filer sadržaj.

solidmerlin Prelijep svijet, dobar art, zakucanih 60fps, na Prou native 4k. Problem sa aliasing i shimer.

Grafika je sasvim dobra kod vecine renomiranih AA igara zadnjih 5-6 godina, fokus treba biti na prici, likovima, gameplayu i dizajnu svijeta, opcenito bolje da je to sve dobro a grafika moze biti prosjecna…

stitrek Ne uzdam se u pricu i zadatke kod igara zadnjih godina, pa gledam da je bar vizuelni dozivljaj izgledan. Za pocetak.

solidmerlin Ne uzdam se u pricu i zadatke kod igara zadnjih godina, pa gledam da je bar vizuelni dozivljaj izgledan. Za pocetak.

Ima solidnih novijih igara po pitanju price, samo treba potražiti van AAA okvira i pogledati više žanrova.

Sutra izlazi Karma, koja mi izgleda dosta zanimljivije od Atomfalla.

weky I skroz drugačije s obzirom da je horor walking sim, lol.