Nitko ne igra?
Atomfall
Izgleda. Mene ovo podsjeća na Rage, samo ovo djeluje dosta lošije. Ne vjerujem da će dobro proći na tržištu.
Kažu kao neka kombinacija Fallouta i Stalkera i čak usmeni dio recenzija bolji nego brojčani.
Ja isto isprobam na Game Passu, čini mi se čak OK koliko sam vidio što je ovaj jedan igrao.
Recenzije su i više nego solidne, čak štoviše.
Meni ok djeluje, podsjeca me nekako na Atomic Heart, traje 7h
Prekratko, kontao sam da je neki open-world rpg i puno dulje trajanje.
Ovo je baš ispod očekivanja.
7 je vjeorjatno ako samo zuris kroz glavne misije, bez ikakvog istrazivanja okolo.
U svakom slucaju ce se odigrati, na GamePassu je
Svakako se isprobava budući da je na Gamepassu.
Al dok malo pogledam trailer, nemam neka očekivanja.
Prelijep svijet, dobar art, zakucanih 60fps, na Prou native 4k. Problem sa aliasing i shimer.
Računajte da igru radi developer Sniper Elitea, čiji engine koristi. Sve je to korektno, gameplay i tehnikalije, ali ne očekujte spektakl. Ono, 7/10 igra. Imali smo nedavno temu baš za takve.
Ovo ide na ps plus kroz 6 mjeseci, barem Extra ili Premium tier.
Čini se ko dobra igra. Trajnost od 7-10 h nije loša, dojadilo mi igrati po 50h a većina toga je umjetni filer sadržaj.
solidmerlin Prelijep svijet, dobar art, zakucanih 60fps, na Prou native 4k. Problem sa aliasing i shimer.
Grafika je sasvim dobra kod vecine renomiranih AA igara zadnjih 5-6 godina, fokus treba biti na prici, likovima, gameplayu i dizajnu svijeta, opcenito bolje da je to sve dobro a grafika moze biti prosjecna…
stitrek Ne uzdam se u pricu i zadatke kod igara zadnjih godina, pa gledam da je bar vizuelni dozivljaj izgledan. Za pocetak.
solidmerlin Ne uzdam se u pricu i zadatke kod igara zadnjih godina, pa gledam da je bar vizuelni dozivljaj izgledan. Za pocetak.
Ima solidnih novijih igara po pitanju price, samo treba potražiti van AAA okvira i pogledati više žanrova.
Sutra izlazi Karma, koja mi izgleda dosta zanimljivije od Atomfalla.
solidmerlin kolega te taga i preporucuje Dustborn