Slazem se da je Sekiro koplje ispred svega po combatu, a bloodborne po atmosferi no isto tako uzmi u obzir world building i hidden lore u DS igrama te toni buildova koji pridonose raznovrsnosti. To daje ogroman replay value dok spomenutih dvoje to nemaju, barem meni
Elden Ring: Nightreign
Zbog sustava borbe u Sekiru ne bi bilo neke razlike da ubace druga oružja. Bossevi se brane od svakog tvojeg napada i ubiješ ih tako da im probiješ poise. Sve se svodi na to da naučiš napade protivnika s kojim se boriš i njegov ritam. Kretanje, izmicanje, specjalni napadi i slično je svedeno na minimum. Na prvi pogled izgleda slično kao sve njihove ostale igre, ali igra se potpuno drugačije pa ni rpg elementi i raznolika oružja ne bi imali smisla.
- Uređivano
foggy Naravno da ne bi, pa ne bi ubacili vise oruzja i kliknuli save, compile, sell to gamers.
Na to i ciljam jer ne znamo koliko bi im duze trebalo da to izvedu i koliko bi bilo kompleksnije, ovako bezveze samo ubaciti da bude vise oružja bi pokvarilo dojam. Mozda u nastavku prosire paletu oruzja, ali meni za prvijenac nije nedostajalo varijacije.
foggy Zanimljivo je kak nas je 100, a 100 misljenja sta kom pase u njihovim igrama
Pa meni vecina stvari paše u svim njihovim igrama, osim reciklaze bosseva i dungeons (bloodborne katakombe i elden ring spilje i rudnici) te poneke lokacije koje zbilja kvalitetom odskacu od ostataka (u negativnom smislu). Iako Miyazaki namjerno ubaciva neke od najgorih lokacija u igre jer voli trollat.
Medjutim mi i dalje govorimo o igrama koje su, kada ih ubacimo sa ostatkom industrije, sami vrh ponude. Samo neka sada ostave open world po strani ili neka bude manji i bez reciklaže na lopate.
sanzo mislim da si najbolje ovo objasnio. Nijednom nisam pomislio kako mi nedostaje neko drugo oružje i zamarao se izgledom istoga jer mi je koncentracija uvijek bila na maximum kako preživjeti i breakati posture protivniku.
Nema nista boljega u gamingu, nijedan osjećaj nego iz parry u deathblow!
Meni je Sekiro vjerojatno jedina igra koja nakon ps2 ere upada u mojih top 10. Igra koju kada sam igrao nisam mogao prestati i osjećao sam se ponovo kao 15-ogodisnjak.
- Uređivano
sanzo Mislim cijela "problematika" kreće od starta, naravno kakvog smisla ima sad ubacivat oružja i armore nakon što je igra vani? To je trebalo tak planirati kroz razvoj, ubaciti varijacije i onda bi proizvod sljedio. Ovak mi tu pričamo čini mi se, što bi bilo kad bi sad bilo. Nema toga scenarija. Igra kao takva je vani, svidjela nam se svima ali imamo zamjerke. Sve 5, samo Dark Souls 3.
maverick Medjutim mi i dalje govorimo o igrama koje su, kada ih ubacimo sa ostatkom industrije, sami vrh ponude. Samo neka sada ostave open world po strani ili neka bude manji i bez reciklaže na lopate.
I to će se vjerujem i desit, pa ćemo se svađat zašto igra nema inovacija A ja ću se i dalje valjat kao prase u blatu dok igram istu igru
Hoće li biti još koja beta do izlaska?
Pitam se koji clan foruma ce ovo igrat
Ja igram ako na FPu bude 82%