- Uređivano
foggy Naravno da ne bi, pa ne bi ubacili vise oruzja i kliknuli save, compile, sell to gamers.
Na to i ciljam jer ne znamo koliko bi im duze trebalo da to izvedu i koliko bi bilo kompleksnije, ovako bezveze samo ubaciti da bude vise oružja bi pokvarilo dojam. Mozda u nastavku prosire paletu oruzja, ali meni za prvijenac nije nedostajalo varijacije.
foggy Zanimljivo je kak nas je 100, a 100 misljenja sta kom pase u njihovim igrama
Pa meni vecina stvari paše u svim njihovim igrama, osim reciklaze bosseva i dungeons (bloodborne katakombe i elden ring spilje i rudnici) te poneke lokacije koje zbilja kvalitetom odskacu od ostataka (u negativnom smislu). Iako Miyazaki namjerno ubaciva neke od najgorih lokacija u igre jer voli trollat.
Medjutim mi i dalje govorimo o igrama koje su, kada ih ubacimo sa ostatkom industrije, sami vrh ponude. Samo neka sada ostave open world po strani ili neka bude manji i bez reciklaže na lopate.
sanzo mislim da si najbolje ovo objasnio. Nijednom nisam pomislio kako mi nedostaje neko drugo oružje i zamarao se izgledom istoga jer mi je koncentracija uvijek bila na maximum kako preživjeti i breakati posture protivniku.
Nema nista boljega u gamingu, nijedan osjećaj nego iz parry u deathblow!
Meni je Sekiro vjerojatno jedina igra koja nakon ps2 ere upada u mojih top 10. Igra koju kada sam igrao nisam mogao prestati i osjećao sam se ponovo kao 15-ogodisnjak.