wooddiebone I fakat ne znam kad su lezbe postale nepoželjne.

Mislim da je više da su nepoželjne neugledne lezbe, a ne lezbe in general. Očito je sada izgled likova glavna fama, nebitno kojeg roda i rase bili.

Mislim relano ionako likovima gledamo u dupe i ledja 90% igre, tako da na kraju krajeva previše se ljudi time zamaraju.

Čime bi se trebali zamarati je da su nam igre zabavne, dovršene i bez MT, a to je očito sve palo u drugi plan.

maverick

Da, mislim da svi padaju na old swotcheroo koji korporacije uz pomoć medija izvode da nam maknu fokus sa mikrotransakcija, poluproizvoda i plaćenih recenzija.

Gamergate nikad nije stao.

Kikiller Treba zaboravit što je bilo i dat ovim majstorima novu šansu.

Nadam se i da je do njih došla koja kritika te da će dati sve od sebe u ovom novom IP-u.

Moraju.

Nemam kaj zaboravit. TLOU2 je jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao. Kakvu novu šansu 😅

Od NDa očekujem najviši nivo kvalitete, produkcije i storytellinga bio glavni lik Pamela Anderson ili asian Walter White.

escoban

Znam ja jednu firmu koja bi im bila fit hehe (hint: nešto s bebom)

Sad ce pohrliti mladi woke pisci kalibra onih iz Veilguarda 😱

Edit: evo woke sa foruma djeli govna 🤖

5 dana kasnije
    2 mjeseci kasnije

Edit: @Fenix možda sam ovo trebao ubaciti u neku drugu temu, slobodno prebaci tamo gdje misliš da je prikladnije.

herc Fenix možda sam ovo trebao ubaciti u neku drugu

herc slobodno prebaci tamo gdje misliš da je prikladnije.

Nije ti Fenix kriv sto si star pa vise ne ubacujes di triba.

Giphy - old man hand GIF

Okej, ovo mi se sve čini zanimljivo. I veliki like ako stvarno nemamo nijednog companiona.

Ne mora svaka igra od ND imati sidekicka. Iskreno se nadam da ćemo pred kraj godine vidjeti i pravi gameplay video i nadam se da izlazi 2026.

Znači godina je 3986. u alternativnoj stvarnosti koja se 1986. odvojila od naše. Bar se sad zna nešto preciznije, treba ovo izaći što prije, bar novi trejler nek daju .

Neil je igrao i oduševljeno pričao o Elden Ringu još tamo kad je izašao, sjećam se live postova na twitteru. Nije čudno što im je inspiracija.