Ja ne znam zašto ovi ne rade igre kakve mi želimo. Stalno neke ženske, obrijane, nabildane, da ne spominjem sumnjive seksualne orijentacije. I crnkinje i azijatkinje. Dajte ljudi neku igru gdje su glavni likovi tipa Marko Perković i Lidija Bačić. Da vidiš kad zagrmi soundtrack Vjetar s Dinare kako se dlačice dižu!

escoban

Tako je, ja sam odrastao na Missing in action 1,2,3, tako da se očekivao neki muški rasplet.

ikral upali Stellar Blade sa Lidijom Bačić ili Helldivers i Space Marines2 i pusti Thompsona na Spotify. Ha-Ha-Ha

wooddiebone I fakat ne znam kad su lezbe postale nepoželjne

ZaTo JeR Se DaNaS OnE pOlItIčKi gURaJu a nIsU oRgANsKe lEzBe pA KaKo nE KuŽiŠ

wooddiebone

I fakat ne znam kad su lezbe postale nepoželjne. Ko klinac sam premotavao ovu scenu u bazenu tolko da se kazeta izlizala

Lezbe su basically ok dok god ih ti želiš karat.

Kikiller novu sansu?? Pa nisu do sad ni jednom podbacili ili sjebali da bi ispucali sanse.

wooddiebone I fakat ne znam kad su lezbe postale nepoželjne.

Mislim da je više da su nepoželjne neugledne lezbe, a ne lezbe in general. Očito je sada izgled likova glavna fama, nebitno kojeg roda i rase bili.

Mislim relano ionako likovima gledamo u dupe i ledja 90% igre, tako da na kraju krajeva previše se ljudi time zamaraju.

Čime bi se trebali zamarati je da su nam igre zabavne, dovršene i bez MT, a to je očito sve palo u drugi plan.

maverick

Da, mislim da svi padaju na old swotcheroo koji korporacije uz pomoć medija izvode da nam maknu fokus sa mikrotransakcija, poluproizvoda i plaćenih recenzija.

Gamergate nikad nije stao.

Kikiller Treba zaboravit što je bilo i dat ovim majstorima novu šansu.

Nadam se i da je do njih došla koja kritika te da će dati sve od sebe u ovom novom IP-u.

Moraju.

Nemam kaj zaboravit. TLOU2 je jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao. Kakvu novu šansu 😅

Od NDa očekujem najviši nivo kvalitete, produkcije i storytellinga bio glavni lik Pamela Anderson ili asian Walter White.

escoban

Znam ja jednu firmu koja bi im bila fit hehe (hint: nešto s bebom)

Sad ce pohrliti mladi woke pisci kalibra onih iz Veilguarda 😱

Edit: evo woke sa foruma djeli govna 🤖

5 dana kasnije