stitrek Lik ženske je ok, sportski tip, ništa atraktivno, sve u svemu ok, ali postavlja se najbitnije pitanje: zašto se brije u sceni?

Brije se u sceni zato što je to homage sceni iz Alien3 gdje Ripley brije glavu. KaO što je i sve ostalo homage nečemu iz 80tih.

fensisuperstar Samo napravi kvalitetnog lika sa kojim se igrač može jebeno skontati

Realno, pričamo o ND-u koji je složio jednu od najemotivnijih priča u povijesti gaminga i koji je razradio 2 lika do jebenog savršenstva.

Uopće ne sumnjam da će i sa Jordan složit nešto mamojebački, od njenog backstorya i odnosa sa likovima sa one slike, pa do pozadine brijanja kose i motiva zašto radi to što radi. Ponavljam, pričamo o jebenom Naughty Dogu, majku mu.

Nismo vidjeli apsolutno ništa u ovom traileru da možemo pričat o njenom karakteru i motivima i ne vidim razloga da me njen fizički izgled odbije od igre. Tim više što žena stvarno nije nit ružna nit nešto brutalno nabildana. Dobit ćemo mi itekak kvalitetno napisanog lika.

Najgluplje mi je što se izvuko random kadar iz trailera da bi se pričalo o "ružnoći lika i da je muškobanjasta", što je al pari onom idiotizmu di se pričalo o debeloj Aloy. Baš tipično internet pretjerivanje i preseravanje.

Tako je, omaž je moderni naziv za 'posuđivanje':

Crash i Jak su omaž Mariju.

Uncharted je omaž Girsima i Lari.

TLOU je omaž RE4 i TWD

Ovaj interstelar omažuje sve iz 80ih.

ND - mi omažujemo, vi igrajte.

stitrek zašto se brije u sceni?

Osim brijanja vidi se i ogroman ožiljak na glavi, pa se može pretpostaviti da prvo brijanje nije bilo dobrovoljno.

A možda joj se neda više plaćati frizuru u salonu, brijem se i ja doma iz principa jebale ih cijene.

somethingwrong Brije se u sceni zato što je to homage sceni iz Alien3 gdje Ripley brije glavu. KaO što je i sve ostalo homage nečemu iz 80tih.

Hmmm nadam se da je to glavni razlog/poveznica u stilu borbene space ratnice, ako je tako ima smisla.

Kad se sve uzme u obzir, glavni lik i treba imati kratku kosu u settingu igre, mlatara sa space macem, sve iskri oko nje, provlaci se po brodu te trci okolo i samo bi zapinjala sa dugom kosom kao Lara Croft…ali barem je mogla namistit mašinu na 2-3 cm a ne na 0🤣

somethingwrong Brije se u sceni zato što je to homage sceni iz Alien3 gdje Ripley brije glavu. KaO što je i sve ostalo homage nečemu iz 80tih.

To su devedesete

weky jel? Hm ja sam bio uvjeren da je u 80tima trojka.
      1992. U pravu si. Ali scena mi je praktički ista

"somethingwrong"#p611786 Kakva hrpa maloumnih morona

Zamisli da ja kazem za ovakve da su degenerici, jer se ne slazem s njihovim stavovima/ukusima??? A necu, kao sta ni niko drugi nije koliko vidim, jer komentiram pojavu a ne tudja jebena nebitna misljenja, koja ovakve iz nekog razloga vrlo bole, sta je u najmanju ruku smijesno.

Onakvi tipovi karaktera su se u nekim drustvima svojim revoltima i pokretima izborili za slobodu govora, da bi ovakvi, mogli nesmetano verbalno izrazavat svoje fašitičke stavove, nazivat ljude moronima, incelima, bigotima itd, samo zato jer nemaju iste stavove ka vi, goebbels bi bija ponosan, a s tim ad hominem napadima u ovakvim tantrumima doslovno sami sebe etiketirate.

Koliko neko mora bit samouvjeren u vlastitu moralnu i intelektualnu superiornost, da si uzima za pravo na najnizi moguci nacin etiketirat neistomisljenike, kojih je velika vecina i, tako zapravo u isto vrime dokazivat potpuno odsustvo iste?

Oladite, jer s takvim nacinom nekome ko cita sa strane ka ja, bas se i doimate ka zatupljeni maloumni moroni koji nisu citav zivot se makli sa otoka, tim gore sta vam u isto vrime dosta ekipe u temi pokazuje da se moze razumno diskutirat o problematici.

Ima igra s Kojimon još dodirniih točaka.

Ona druga ženska mi je zanimljiva… Brbljava i misteriozna…krije se nešto iza tog pogleda.

Blitz ja se s time nisam nikome ovdje obratio.

Nego je to stojalo direktno ispod screenshota gdje komentiram likove koji seciraju lice od Ciri i računaju koliko je glumica u Intergalactic crnkinja, a koliko azijatkinja. Istoj prijete o smrću, kao što su prijetili i postavi TLOU2.
        I dalje stojim pri tome da su to maloumni moroni.
        Nema niti jedne igre ove godine u kojoj se sva rasprava svede na isto.

Eto, ja sam fašista kad prozivam likove koji mjere lubanje, eto sad sam sve čuo.

Blitz Onakvi tipovi karaktera su se u nekim drustvima svojim revoltima i pokretima izborili za slobodu govora, da bi ovakvi, mogli nesmetano verbalno izrazavat svoje fašitičke stavove,

Ma bravo. Tipovi koji skaču na zadnje noge kad ne vide ono šta im odgovara u videoigrama i čiji profili su puni nacističkih i rasističkih postova su borci za slobodu govora.
        Isto kao šta su ovi woke vodili cancel hajke protiv neistomišljenika.

Edit: i stvarno više nema smisla , svaki jebeni topic ide u istom smjeru, pogotovo kad je Naughty Dog u igri. I nikako izaći iz toga.

dormin ovo je kurac Ha-Ha-Ha
        Nema boga više uživati u nečemu. Čekala se nova ND igra 4 godine, mogao sam i pretpostaviti koliko će se srati bzvz po igri nakon TLOU2. Al ono naivac zaboravio šta je internet danas

Blitz Vrhunska patetika i izigravanje žrtve. Čista petica s srčekom od učitelja.

Ima taj fascinantan fenomen da mahom ista ekipa koja orgija godinama po netu specifično po "woke" igrama na najmanji mogući otpor i direktni odgovor ima totalni emocionalni raspad. U redu je zlostavljati devove, glumce, fanove, ali nedaj bože da se odgovori, neeee, to je odma etiketiranje i omalovažavanje. Odmah u suze i mami pod dekicu.

Sad ako ti velim da je i to povezano s emocionalnom inteligencijom isto kao i lijepljenje ovih fotošopiranih slika cijeli dan po topiku postoji šansa da se i ti uvrijediš, ali riskirat ću. Samo nemoj izmišljat postojanje djece pliz, dosta mi je dvoje na savjesti.

Mislin da je bila neminovna negativna reakcija određenog djela publike samo zato što radi o ND igri. Tako će biti i sutra kada igra izađe i možda bude spektakl u svakom pogledu. Na ND je zalipljena ta etiketa i tu je priči kraj.

Manje više svi čije mišljenje cijenim u gaming prostoru i medijima imaju pozitivne reakcije na prikaz igre.

Ako ćemo realno, ND je ubacio ružnu ženu jer im se neda programirati photo mod.

Ošišana je zbog fizike kose da ne pate performanse…