Miro Meni je jutros najveci problem oce li na ražanj odojak ili tuka…

Zaglibio si u ta woke sranja više nego što sam mislio

Lemov/Tarkovskov Solaris mi je jedan od dražih SF-ova.

A igra bi baca na film s tim misterioznim planetom na kojem se gubi kontak s onima koji ga posjete.

Iako je teško za očekivat da će igra otić u dubine Solarisa.

Nemam vremena i namjere pročitati sve komentare koji su sad tu. Krenuo sam i vidim da su svi isti. Ako ništa drugo, Naughty Dog topici su zbilja popularni.

Ali evo komentara i na našem portalu. Meni je ovo vrhunski. Maknuo sam imena jer sam navikao na GDPR.

Fenix

Izgleda odma san se do mesnice zaletio i uzeo pola odojka za na razanj. Nakon toga nije me brige tko je kako ošišan 🤣🤣🤣🤣

renda Miro tuka

Purica

Kod nas se kaze tuka

Tzereen ja sam prestao uopće i čitat tamo išta. Izgleda da će uslijedit blokiranja po prvi put ikad

EDIT: eto, naravno, tko će drugi nego on

Zovite ih na forum, za mjesec dana ih istreniramo u gospodu koja će iznositi stavove na društveno prihvatljiv način.

Lijepo objasnio čovjek u videu kako on to vidi

maverick roba. I kažu da će onaj mač izgleda biti kao grafički ekvilajzer ovisno koja muzika svira. Zasad samo rumor, ali baš izgleda kao to.

Onaj sistem koji Jordan koristi u trejleru je pravi sistem za aute od Sony

Animator koji je radio na UC2, za Activision i na GOW 2018 mikro analizira trejler

maverick

Sreći ne bi bilo kraja da su "posudili" žensku iz Domino Dencing spota…😁

Ljudi ja bi se tija javno ispricati, ja san vec malo stariji pa je meni ovo sve novo ajmo reci nepoznato pa tako i reagiran.

Triba bi prije malo promisliti da nebi nekog uvridija.

Jebiga prije par godina sam bio na piću sa mojim @Tuhy em pricali o svemu.

Krasna osoba prijatelj ljubav sve, evo bili smo nedavno opet na kavi

I mada on sad izgleda malo drugacije ja ga i dalje volim ali mi je pomogao objasniti sve, sad volin i Disney i Eternalse i sve.

Hvala Tuhy

Miro

Ovo ćeš biti ti nakon par godina gledanja Disney filmova.
        Baš ste slatke.

Edit, kad smo već kod šopanja:
        Šta malo kose radi a? Zbog ovog cijela buka??