Torgue

Torgue ali zanimljiv mi je pristup zaustavljanja predrasuda optužbom da su prigovaratelji primitivni priglupi nejebači.

Zanimljivo, di je to rećeno, neki su mi još na ignore jer su me vrijeđali.

Ženska je lijepo modelirana u igri i lijepa je i u pravom životu. Mislim ono ima buzz cut, koga boli briga. Bitno da je gameplay i priča ok, ovo ostalo nije bitno.

Išao sam sad kod lokalnog shamana i pitao ga za ovaj problem. On kaže:

Opada vam testosteron, gojite djecu, radite kucne poslove, zena vam ronca, vise volite njenu rodbinu nego svoju. I dao mi je ovu sliku

Ok, dosta za vcrs 😇

Smanjite internet i igrajte Indianu, život je prekratak za ovakve, stvarno neizmjerno idiotske diskusije oko ničega.

Torgue Frajer crta u paintu da je ova u traileru imala odstranjivanje dojke i sad bi trebalo skakukati po prstićima oko njegovih osjećaja, evo, već sam u niskom letu.

Na naknadne komentare se isto pretpostavljam ne smije reagirati? Teška normala.

solidmerlin Ja ne vrijeđam forumaše i nemam predrasude niti cu nekome nesto ruzno napisati prvi. Pricam o necemu, kritikujem, cesto se i šalim.

Svakako si interesantan lik i osvježenje na forumu, dobro poznaješ gluping bez ego clasha…budi svoj i kulturan ali pazi da ne ideš u troll krajnosti👍😁

ThomasAAnderson Frajer crta u paintu da je ova u traileru imala odstranjivanje dojke

Nisam tebi nista rekao brate moj a ti mene vrijeđas da nikad nisam pycke vidio. Uvrijedio si moja 2 sina i bar 20 žena, sram te bilo. A ja samo malo teorije razrađujem kao svaki vrijedan forumas. Ljubi te brat.

Lik ženske je ok, sportski tip, ništa atraktivno, sve u svemu ok, ali postavlja se najbitnije pitanje: zašto se brije u sceni?

Space kacigu ne nosi, nije plivacica, možda znak buntovništva? Taj dio ce biti interesantan za razotkrivanje jer nije slucajno stavljeno u najavu igre hmmm😁

stitrek Lik ženske je ok, sportski tip, ništa atraktivno, sve u svemu ok, ali postavlja se najbitnije pitanje: zašto se brije u sceni?

Brije se u sceni zato što je to homage sceni iz Alien3 gdje Ripley brije glavu. KaO što je i sve ostalo homage nečemu iz 80tih.

fensisuperstar Samo napravi kvalitetnog lika sa kojim se igrač može jebeno skontati

Realno, pričamo o ND-u koji je složio jednu od najemotivnijih priča u povijesti gaminga i koji je razradio 2 lika do jebenog savršenstva.

Uopće ne sumnjam da će i sa Jordan složit nešto mamojebački, od njenog backstorya i odnosa sa likovima sa one slike, pa do pozadine brijanja kose i motiva zašto radi to što radi. Ponavljam, pričamo o jebenom Naughty Dogu, majku mu.

Nismo vidjeli apsolutno ništa u ovom traileru da možemo pričat o njenom karakteru i motivima i ne vidim razloga da me njen fizički izgled odbije od igre. Tim više što žena stvarno nije nit ružna nit nešto brutalno nabildana. Dobit ćemo mi itekak kvalitetno napisanog lika.

Najgluplje mi je što se izvuko random kadar iz trailera da bi se pričalo o "ružnoći lika i da je muškobanjasta", što je al pari onom idiotizmu di se pričalo o debeloj Aloy. Baš tipično internet pretjerivanje i preseravanje.

Tako je, omaž je moderni naziv za 'posuđivanje':

Crash i Jak su omaž Mariju.

Uncharted je omaž Girsima i Lari.

TLOU je omaž RE4 i TWD

Ovaj interstelar omažuje sve iz 80ih.

ND - mi omažujemo, vi igrajte.

stitrek zašto se brije u sceni?

Osim brijanja vidi se i ogroman ožiljak na glavi, pa se može pretpostaviti da prvo brijanje nije bilo dobrovoljno.

A možda joj se neda više plaćati frizuru u salonu, brijem se i ja doma iz principa jebale ih cijene.

somethingwrong Brije se u sceni zato što je to homage sceni iz Alien3 gdje Ripley brije glavu. KaO što je i sve ostalo homage nečemu iz 80tih.

Hmmm nadam se da je to glavni razlog/poveznica u stilu borbene space ratnice, ako je tako ima smisla.