Fenix Ova ženska iz trailera čak nije ni jedan od gorih primjera "poružnjivanja" likova u industriji.

Ovo ☝🏻

@fensisuperstar jednom kada dođem bit ćeš jeban. Umrti ćeš od alkohola, a na temu da se vratimo, ova igra će ubiti, a tko god misli drugačije, gleda to jer ima influence od Interneta do Max. Manimo se toga i de ajmo biti sretni što se ND konačno Makao od Uncharted i TloU serijala. I to vam kaže netko tko je zatucani muški banlkanđeros.

StarFox_N ma mislio sam na gigachada zbog brade. A ovo ostalo nije bilo mišljenje na nju već na onog drugog druckmanovog lika jel.

somethingwrong Obje su modelirane po pravim ženama.

I meni su IRL slike od Tati Gabrielle puno privlačnije i ženstvenije od ovog što je prikazano. :3

Ajde se nemojte svadjati. Valjda mi je @fensisuperstar i npr @dormin s kojim se nisam uvijek slagao draži od jebene igre. I zašto ne pričamo o igri još uvijek se pitam?

I još jedna stvar, ako jedan hr forum ovoliko raspravlja o ovoj igri, zamislite šta je dalje. GoaT!

Torgue

Torgue ali zanimljiv mi je pristup zaustavljanja predrasuda optužbom da su prigovaratelji primitivni priglupi nejebači.

Zanimljivo, di je to rećeno, neki su mi još na ignore jer su me vrijeđali.

Ženska je lijepo modelirana u igri i lijepa je i u pravom životu. Mislim ono ima buzz cut, koga boli briga. Bitno da je gameplay i priča ok, ovo ostalo nije bitno.

Išao sam sad kod lokalnog shamana i pitao ga za ovaj problem. On kaže:

Opada vam testosteron, gojite djecu, radite kucne poslove, zena vam ronca, vise volite njenu rodbinu nego svoju. I dao mi je ovu sliku

Ok, dosta za vcrs 😇

Smanjite internet i igrajte Indianu, život je prekratak za ovakve, stvarno neizmjerno idiotske diskusije oko ničega.

Torgue Frajer crta u paintu da je ova u traileru imala odstranjivanje dojke i sad bi trebalo skakukati po prstićima oko njegovih osjećaja, evo, već sam u niskom letu.

Na naknadne komentare se isto pretpostavljam ne smije reagirati? Teška normala.

solidmerlin Ja ne vrijeđam forumaše i nemam predrasude niti cu nekome nesto ruzno napisati prvi. Pricam o necemu, kritikujem, cesto se i šalim.

Svakako si interesantan lik i osvježenje na forumu, dobro poznaješ gluping bez ego clasha…budi svoj i kulturan ali pazi da ne ideš u troll krajnosti👍😁

ThomasAAnderson Frajer crta u paintu da je ova u traileru imala odstranjivanje dojke

Nisam tebi nista rekao brate moj a ti mene vrijeđas da nikad nisam pycke vidio. Uvrijedio si moja 2 sina i bar 20 žena, sram te bilo. A ja samo malo teorije razrađujem kao svaki vrijedan forumas. Ljubi te brat.

Lik ženske je ok, sportski tip, ništa atraktivno, sve u svemu ok, ali postavlja se najbitnije pitanje: zašto se brije u sceni?

Space kacigu ne nosi, nije plivacica, možda znak buntovništva? Taj dio ce biti interesantan za razotkrivanje jer nije slucajno stavljeno u najavu igre hmmm😁