solidmerlin Nikad nisam volio anime i hentai
Intergalactic: The Heretic Prophet
solidmerlin govorim više o tome o kakvim se igrama radi. Ne znam jesi gledao TGA, ali tih par "Anime" igara prikazanih baš se vidi da su teški cringe. Anime izgled mi i ne smeta toliko, da je dobro izvedena igra, a to je jako rijetko slučaj.
solidmerlin Boga mi ni celavo, nabildano, ljuto i istetovirano zensko.
Nije da ćemo ih ti i ja ženiti. Igramo sa njima pa me iskreno i ne dira toliko kako će izgledati.
maverick Nije da ćemo ih ti i ja ženiti. Igramo sa njima pa me iskreno i ne dira toliko kako će izgledati
Ma znam al eto kenjamo jer je forum i za to
@fensisuperstar istina je, pa kako hoces.
- Uređivano
StarFox_N Ili na Sarah Connor koja tamani jebene Terminatore
Koje terminatore? Imaš dva Terminatora protiv kojih se bori u prva dva filma (ostali su sranje).
U prvom dijelu ih prebija terminator i onda ga na jedvite jade pobjede tako što ga sara spresa, a u drugom dijelu ga pobjedi Schwarzenegger.
Napisao si kao da je Sara pobila 100tine terminatora golim rukama.
StarFox_N Volio bih dobiti dobar argument
Anti woke efekat.
maverick Manje bitno. Poanta je da je u filmovima i igrama oduvijek bilo snažnih žena i oko toga se nije radio problem.
@Arcer Ok, ali ovdje ništa ne znamo. U traileru nema nikakvih političkih sranja.
Ne znam što točno misliš kada kažeš normalan glumački karakter.
Hate train je krenuo na temelju toga što se radi o ćelavoj ženi koja dijelu ljudi nije privlačna.
StarFox_N Hate train je krenuo
Hate train je krenuo jer je Naughty Dog u pitanju i krenuo bi da su bilo što drugo prikazali.
solidmerlin jebo te AI više
- Uređivano
Neda mi se.
somethingwrong pohvataj se s Tarzanom
Izgleda da se Kojima skenirao za Intergalactic. Vjerojatno cameo
Garant ce dobiti zensku ulogu.
Kojima World Order
solidmerlin Kada si došao na forum netko je napisao da su svi ovdje male bebe za tebe po pitanju trolanja/toksičnosti ili nešto slično. Nemoj me držati za riječ.
Čini se da je bio u pravu.
Reći ću ti kao i sterloku kada je prolupao.
Ako ti je cilj da te ljudi počnu stavljati na ignore listu na dobrom si putu. Samo naprijed.