StarFox_N Na ovu žensku i kratko ošišanu Ripley što je kolega iznad postao nitko nikada nije ni trepnuo.
Ili na Sarah Connor koja tamani jebene Terminatore.
Zašto to onda nije bio problem?
Volio bih dobiti dobar argument.
Možda ja griješim. 🤷
Aj da dam svoj neki osvrt/mišljenje jeli je u pravu ili ne to neznam.
Bombardirani smo woke sranjima sad vec previše i vec je vecini ekipe pun kurac toga. Disney sa filmovima i serijama su prvi prisrali i osjetili na koži sa pustim gubitcima pa lagano vracaju sve na staro. Igre koje su to forsirale nisu se baš bajno prodale.
ND je imao igru koja je podilila publiku i dobila hate koje je dobila. Meni TLOU 2 nije woke propaganda meni se ne svida radnja ali je dobio woke etiketu.
Ova igra se ocito pocela praviti par godina unazad kad se jos forsiralo i uz sranja iz prosle igre dobili su sto su dobili. Ogroman je dislike na videima bas ogroman.
Ljudi moji oni rade u bransi di je glavno zaraditi novce niti jedna igra koja je dobra a nije se prodala nije profitirala. Sama logika jebena ti govori daj ljudima sto zele i boli te kurac.
Isili su na ovo da se prica o igri e sad oce li im se isplatiti na kraju vrime i prodajni rezultati ce reci svoje.
Prije 10g te bolija kurac jeli je zena ruzna celava ovakva onakva jer ti niko nije govorija to tako mora biti.
Neznan puno toga se povezalo i spojilo i sad ce samo vrime pokazati jeli im se sve ovo isplati.
Concorda nema, Assassins se mora odgoditi…
Viditi cemo