maverick tako je i meni. Prepravljeno.
Intergalactic: The Heretic Prophet
- Uređivano
solidmerlin to se zove trendovi. Proći će i ovo vrijeme pa će doći nešto novo, možda opet glorificiranje golotinje i ogromnih atributa te holivudskog lica i tada će nam i to smetati.
Uostalom ima ovih japanski/azijskih poskočica na bacanje koje izgledaju kao anime/hentai likovi. Bilo je i na TGS-u nekoliko prikazano pa može onaj kome ovo smeta i to igrati. Ja radije ovo biram jer onaj cringe ne mogu više da provarim.
- Uređivano
Nikad nisam volio anime i hentai a Boga mi ni celavo, nabildano, ljuto i istetovirano zensko. Moze tu i tamo ali oni su zaredali.
solidmerlin Nikad nisam volio anime i hentai
solidmerlin govorim više o tome o kakvim se igrama radi. Ne znam jesi gledao TGA, ali tih par "Anime" igara prikazanih baš se vidi da su teški cringe. Anime izgled mi i ne smeta toliko, da je dobro izvedena igra, a to je jako rijetko slučaj.
solidmerlin Boga mi ni celavo, nabildano, ljuto i istetovirano zensko.
Nije da ćemo ih ti i ja ženiti. Igramo sa njima pa me iskreno i ne dira toliko kako će izgledati.
maverick Nije da ćemo ih ti i ja ženiti. Igramo sa njima pa me iskreno i ne dira toliko kako će izgledati
Ma znam al eto kenjamo jer je forum i za to
@fensisuperstar istina je, pa kako hoces.
- Uređivano
StarFox_N Ili na Sarah Connor koja tamani jebene Terminatore
Koje terminatore? Imaš dva Terminatora protiv kojih se bori u prva dva filma (ostali su sranje).
U prvom dijelu ih prebija terminator i onda ga na jedvite jade pobjede tako što ga sara spresa, a u drugom dijelu ga pobjedi Schwarzenegger.
Napisao si kao da je Sara pobila 100tine terminatora golim rukama.
StarFox_N Volio bih dobiti dobar argument
Anti woke efekat.
maverick Manje bitno. Poanta je da je u filmovima i igrama oduvijek bilo snažnih žena i oko toga se nije radio problem.
@Arcer Ok, ali ovdje ništa ne znamo. U traileru nema nikakvih političkih sranja.
Ne znam što točno misliš kada kažeš normalan glumački karakter.
Hate train je krenuo na temelju toga što se radi o ćelavoj ženi koja dijelu ljudi nije privlačna.
StarFox_N Hate train je krenuo
Hate train je krenuo jer je Naughty Dog u pitanju i krenuo bi da su bilo što drugo prikazali.
solidmerlin jebo te AI više
- Uređivano
Neda mi se.
somethingwrong pohvataj se s Tarzanom
Izgleda da se Kojima skenirao za Intergalactic. Vjerojatno cameo
Garant ce dobiti zensku ulogu.