Ova priča će izgledati otprilike ovako:

Biti će tu brdo dislikeova, kontroverzi i žešći review bombing jednom kada igra izađe.

Svi znamo zašto i od koga.

Vjerojatno će u nekoj mjeri naštetiti prodaji.

Međutim na kraju se kvaliteta uvijek prepozna.

Poznavajući ND igra će biti odlična, konkurirati će za brdo nagrada i dosta ih pokupiti.

Psi laju karavane prolaze.

StarFox_N Vjerojatno će u nekoj mjeri naštetiti prodaji.

Neće. Playstation ekipa ne jebe toliko te incel gurue na YouTube kao PC ekipa. Evo koliko je samo napisano postova protiv TLOU2 i Horizon pa prodaja top

SF setting daje više prostora za kreativnost u odnosu na zadnje stvari na kojima su radili. Mislin i na priču i na gameplay, koji će vjerujem biti dosta zabavniji… što su praktički i najavili.

Ako se ne varam TloU 2 je početnoj fazi trebao biti openworld ali su rano skužili da tako gube fokus koji žele imati s narativom.

escoban pa mozda je njemu to najbitniji dio te igre. To je isto kao da ja ocjenim Stalker 2 sa 9/10, a nedostaje "samo" A Life, dok su ostali segmenti top, sto realno i jesu. Nemoj to previse uzimat k srcu, on hvata poglede, dosta je emotivan i nerijetko pretjeruje u reakcijama, jer je to dio performansa

Ovo čak i da nije Naughty Dog je totalno moj đir.

80te su bile vrijeme kad je Zemlja još uvijek bila velika, filmovi su bili Blade Runner, Rambo, Cobra, Alien2, Back to the Future, patike su se čuvale, muzika je bila hit do hita, internet je bio fantastika, 2000. godina je djelovala kao daleka budućnost.
    Vjerovali smo da možemo, mogli smo uživati, nismo baš toliko kritizirali i najmanji detalj, puni cinizma.

I to je trajalo negdje do, hmm, vjerojatno do prvog Matrixa. Koji, gledano unazad je vjerojatno zadnji istinski zabavan ( SF ) film.

Znači skroz moj đir, kaže mi žena, da kao da su radili po tvojoj želji. Još kad smo skužili da je ND i sve što to nosi sa sobom. Ekstaza. (Nadam se zahtjevnom combatu, možda u Returnal điru).
    BTW mjesec je sto posto Pepsi Ha-Ha-Ha

resident_evil iskreno, ova generacija me totalno ubila. Užasno dosadna, nezanimljiva, guranje istih franšiza, remasteri remastera…baš jako jako malo interesantnih stvari.

Općenito, ja ne znam za čim se danas gameri vesele? Sve mi izgleda isto, tehnički igre su mehh i sve se ili brza ili predugo traje development, a najave igru prerano.

Treba teški reset industriji.

escoban da, nevjerojatni su ti "gaming" twitteraši
    , teška nejebica pa broje krvna zrnca i mjere kosti lica likova u trejlerima video igara Ha-Ha-Ha

dormin ne. To je cast. Kao što vidiš na IMDB

A to što je ćelava je omaž Ellen Ripley iz Alien3.

Svemirske igre nisu više moj đir.

ND je gledajući nakon TLoU-a, Crasha malo zalutal u žanrovima što je dobro za njih da se bace u drugačije vode.

Ova nova igra me podsjeća malo na davno odigranu CW: RS. Glavni likovi su u obje igre imali istu frizuru😄 i taj svemirski đir.

Ta kratko ošišana je Lev koja je odrasla i ošla u svemir ubijat svemirce.

dormin Zgodna cura.

a i Cameron je s Aliensima (2) trovao mladež.

Mislim da većina tih likova nije vidjela te filmove ili su ljubitelji anime likova