solidmerlin wukong? Sakrij taj rasizam, ispao ti je
Intergalactic: The Heretic Prophet
Mislin da su joj to otac i mater u sredini…
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
Svemirske igre nisu više moj đir.
ND je gledajući nakon TLoU-a, Crasha malo zalutal u žanrovima što je dobro za njih da se bace u drugačije vode.
Ova nova igra me podsjeća malo na davno odigranu CW: RS. Glavni likovi su u obje igre imali istu frizuru i taj svemirski đir.
Ta kratko ošišana je Lev koja je odrasla i ošla u svemir ubijat svemirce.
dormin Zgodna cura.
a i Cameron je s Aliensima (2) trovao mladež.
Mislim da većina tih likova nije vidjela te filmove ili su ljubitelji anime likova
Ja mislim da je ok da se nekom neki lik ne svidja (izgledom ili nečim drugim), ali brate mili ono u Witcher 4 temi što je netko stavio gdje analiziraju svaki detalj njenog lica je stvarno prešlo sve mjere, a situacija ni u mnogim drugim igrama nije znatno bolja.
Ja sam uvijek govorio da mi ne treba pretjerana realnost u igrama jer mi je je dosta u stvarnom životu, ali sam se pomirio sa time da kako je grafika odmakla i kako je pisanje postalo usredotočenije na karaktere i općenito na ljudske odnose, da ce devovi težiti realnosti.
Samim time, budimo realni, većina ljudi na svijetu i je nekog prosječnog izgleda pa prema neuglednom.
Kada sam prvi puta vidio Arthur Morgana, baš sam komentirao na forumu da mi je ruznjikav (to je bilo puno prije ovih woke priča) jer sam navikao na Dante, Lara, Snake i sl. edgy likove. Jednostavno smo mnogi od nas odrasli u vrijeme kada se slavila ljepota likova, ajmo tako reći i gotovo uvijek se gledalo da glavni likovi u igrama izgledaj kul i ljepuskasto (pa čak i u mnogim filmovima.
Medjutim šta god sam na prvu mislio o izgledu Arthura, sve je palo u vodu kada sam jednom završio igru i spustio kontroler dolje. Najdraži muški lik ikada u igrama je postao.
Tako da smatram da je ok reći da ti netko nije privlačan, ali tu bi trebalo stati. Kao što bi i druga strana trebala stati sa konstantnim "obranama" jer se onda dogadja da se tjera inat jedni drugima i odose sve u vraziju mater.
Mislim da nam treba malo više razumijevanja jedni za druge i da se pokušamo više puta ponašati kao da je ta osoba s kojom raspravljamo ispred nas, a ne iza tipkovnice ili mobitela. ovako nekada ispadamo bedasto posebice jer se većinom radi o ljudima starosti 30+ godina.
Ono što bih dodao je da je možda malo nezahvalno usporedjivati filmove i igre. A vjerujem da je razlog sljedeći, a to je naime da u Igri provodimo neusporedivo više vremena sa svojim likom nego što je to slučaj u filmu. Doslovce ga upravljamo, okrećemo kameru, zagledamo njega i okolinu te se u pravilu više vežemo za njega, nego je to za lika u filmu. Meni je stvarno bilo stalo do Ellie kada sam ju vidio onako shrvanu na kraju TLoU2, meni je suza krenula zbog Arthur Morgana, ja sam stvarno navijao da Geralt nadje Ciri. Ne kažem da to isto ne može biti točno za film, ali ja i Arthur smo proveli skupa 60 i kusur sati, a to mi nijedan film neće pružiti.
Možda se zato toliko vežemo za igre u likovima i ponekad nam znače i sitni detalji više nego bi trebali.
- Uređivano
solidmerlin oboje nije moga djetinjstva, osim Crash.
maverick tako je i meni. Prepravljeno.
- Uređivano
solidmerlin to se zove trendovi. Proći će i ovo vrijeme pa će doći nešto novo, možda opet glorificiranje golotinje i ogromnih atributa te holivudskog lica i tada će nam i to smetati.
Uostalom ima ovih japanski/azijskih poskočica na bacanje koje izgledaju kao anime/hentai likovi. Bilo je i na TGS-u nekoliko prikazano pa može onaj kome ovo smeta i to igrati. Ja radije ovo biram jer onaj cringe ne mogu više da provarim.
- Uređivano
Nikad nisam volio anime i hentai a Boga mi ni celavo, nabildano, ljuto i istetovirano zensko. Moze tu i tamo ali oni su zaredali.
solidmerlin Nikad nisam volio anime i hentai
solidmerlin govorim više o tome o kakvim se igrama radi. Ne znam jesi gledao TGA, ali tih par "Anime" igara prikazanih baš se vidi da su teški cringe. Anime izgled mi i ne smeta toliko, da je dobro izvedena igra, a to je jako rijetko slučaj.
solidmerlin Boga mi ni celavo, nabildano, ljuto i istetovirano zensko.
Nije da ćemo ih ti i ja ženiti. Igramo sa njima pa me iskreno i ne dira toliko kako će izgledati.
maverick Nije da ćemo ih ti i ja ženiti. Igramo sa njima pa me iskreno i ne dira toliko kako će izgledati
Ma znam al eto kenjamo jer je forum i za to
@fensisuperstar istina je, pa kako hoces.
- Uređivano
StarFox_N Ili na Sarah Connor koja tamani jebene Terminatore
Koje terminatore? Imaš dva Terminatora protiv kojih se bori u prva dva filma (ostali su sranje).
U prvom dijelu ih prebija terminator i onda ga na jedvite jade pobjede tako što ga sara spresa, a u drugom dijelu ga pobjedi Schwarzenegger.
Napisao si kao da je Sara pobila 100tine terminatora golim rukama.
StarFox_N Volio bih dobiti dobar argument
Anti woke efekat.
maverick Manje bitno. Poanta je da je u filmovima i igrama oduvijek bilo snažnih žena i oko toga se nije radio problem.
@Arcer Ok, ali ovdje ništa ne znamo. U traileru nema nikakvih političkih sranja.
Ne znam što točno misliš kada kažeš normalan glumački karakter.
Hate train je krenuo na temelju toga što se radi o ćelavoj ženi koja dijelu ljudi nije privlačna.
StarFox_N Hate train je krenuo
Hate train je krenuo jer je Naughty Dog u pitanju i krenuo bi da su bilo što drugo prikazali.
solidmerlin jebo te AI više
- Uređivano
Neda mi se.
somethingwrong pohvataj se s Tarzanom
Izgleda da se Kojima skenirao za Intergalactic. Vjerojatno cameo
Garant ce dobiti zensku ulogu.
Kojima World Order
solidmerlin Kada si došao na forum netko je napisao da su svi ovdje male bebe za tebe po pitanju trolanja/toksičnosti ili nešto slično. Nemoj me držati za riječ.
Čini se da je bio u pravu.
Reći ću ti kao i sterloku kada je prolupao.
Ako ti je cilj da te ljudi počnu stavljati na ignore listu na dobrom si putu. Samo naprijed.
StarFox_N already done, fakat mi se ne da niti gledati više te debilane
- Uređivano
StarFox_N zao mi je ako je tako, nije mi cilj. Ne bi trebao biti problem. Imamo prikaz proizvoda kojeg cemo nekad kupiti. Sada ga jedni kritikuju a drugi brane. Kupicu igru prvi.
Ja ne vrijeđam forumaše i nemam predrasude niti cu nekome nesto ruzno napisati prvi. Pricam o necemu, kritikujem, cesto se i šalim.
Ne smeta mi niko, djelim reakcije drugima mislim da sam dao najvise reakcija zadnjih 7 dana.
StarFox_N Na ovu žensku i kratko ošišanu Ripley što je kolega iznad postao nitko nikada nije ni trepnuo.
Ili na Sarah Connor koja tamani jebene Terminatore.
Zašto to onda nije bio problem?
Volio bih dobiti dobar argument.
Možda ja griješim.
Aj da dam svoj neki osvrt/mišljenje jeli je u pravu ili ne to neznam.
Bombardirani smo woke sranjima sad vec previše i vec je vecini ekipe pun kurac toga. Disney sa filmovima i serijama su prvi prisrali i osjetili na koži sa pustim gubitcima pa lagano vracaju sve na staro. Igre koje su to forsirale nisu se baš bajno prodale.
ND je imao igru koja je podilila publiku i dobila hate koje je dobila. Meni TLOU 2 nije woke propaganda meni se ne svida radnja ali je dobio woke etiketu.
Ova igra se ocito pocela praviti par godina unazad kad se jos forsiralo i uz sranja iz prosle igre dobili su sto su dobili. Ogroman je dislike na videima bas ogroman.
Ljudi moji oni rade u bransi di je glavno zaraditi novce niti jedna igra koja je dobra a nije se prodala nije profitirala. Sama logika jebena ti govori daj ljudima sto zele i boli te kurac.
Isili su na ovo da se prica o igri e sad oce li im se isplatiti na kraju vrime i prodajni rezultati ce reci svoje.
Prije 10g te bolija kurac jeli je zena ruzna celava ovakva onakva jer ti niko nije govorija to tako mora biti.
Neznan puno toga se povezalo i spojilo i sad ce samo vrime pokazati jeli im se sve ovo isplati.
Concorda nema, Assassins se mora odgoditi…
Viditi cemo
- Uređivano
Što je to Woke u ovoj igri kada se podvuče crta ?
Priča, scenarij ? Šta ?
Izgled jebenog lika…koje je usput rečeno poznata glumca i tako zapravo izgleda u stvarnosti. Trebali su u nadzornom odboru ND zaključit, hej nije se svidilo nekima što smo igrali s lezbom zadnji put iako je lezba od prve igre. Pa hajmo malo pripazit i stavit nešto opčeprihvatljivo… Vin Dizela npr.
Zaboli me neka stvar za te stvari, Druckman ima svoju viziju i to mi je ono bitno…ND je tu di je uvelike i njegovim zaslugama. To što se društvo zatrovalo raznim Tateovima, Muskovim je drugi par postola.. pa sad skaču na svaki pizdariju.
Trailer je fantastičan, intriagntan, izvrsno izrežiran. Ali hajmo dat palac dole zbog cure jer mi ne paše izgled.
dormin Što je to Woke u ovoj igri kada se podvuče crta ?
Nabildana žena koja podsjeca na muškarca…
A opet ponavljam radis da zaradiš, samo ce vrime pokazati koliko im je bilo isplativo.
U pravu si vizija mora postojati ali mislin da za AAA igru di su nenormalne cijene za napraviti je tribas imati dobra muda za kockati se. I opet vrime ce pokazati sve.
Mene vise trailer bez gameplaya ne nabrijava niti iman povjerenja u iti jedan studio.
Kad bude gameplay sve cemo viditi.
Ima i Stelar Blade bombu od glavnog lika pa nisan kupio niti cu jer nije moj đir igre.