doktor1 vidi kako se slažu Abby i Joel.
Intergalactic: The Heretic Prophet
- Uređivano
Okej, ovo mi se sve čini zanimljivo. I veliki like ako stvarno nemamo nijednog companiona.
Ne mora svaka igra od ND imati sidekicka. Iskreno se nadam da ćemo pred kraj godine vidjeti i pravi gameplay video i nadam se da izlazi 2026.
Znači godina je 3986. u alternativnoj stvarnosti koja se 1986. odvojila od naše. Bar se sad zna nešto preciznije, treba ovo izaći što prije, bar novi trejler nek daju .
https://xcancel.com/Okami13_/status/1901282462572880046
Istrazivanje ispirirano Elden Ringom, noice
Neil je igrao i oduševljeno pričao o Elden Ringu još tamo kad je izašao, sjećam se live postova na twitteru. Nije čudno što im je inspiracija.
Sumnjam da će odustati od onih ajmo reći linearnijih dionica. I TLOU i zadnji Uncharted su imali otvorenih mapa i područja za istraživanje, ali sasvim sigurno da neće staviti proceduralno generirane nivoe kao neki iz industrije samo zato jer je svemir ogroman pa bi shodno tome trebala biti i igra.
Zero i to je dobro. Sad je samo pitanje koliko će otvoriti igru. Ipak su oni majstori u pacingu kroz narativ. "Never a dull moment" kako kaže Drake.
Mislim da ćemo i dalje imati strogo linearno iskustvo, vjerojatno će neke dionice malo proširiti zbog opcionalnog exploringa. Tako imaju najveću kontrolu kako će sve izgledati, pogotovo iz perspektive vrlo visoke produkcijske kvalitete koju targetiraju.
Deadwalker Mislim da ćemo i dalje imati strogo linearno iskustvo
To je onda Dark Souls a ne Elden inspiracija.