Intergalactic: The Heretic Prophet
- Uređivano
Baš sam neki dan razmišljao kako dugo nisam vidio tvoj post, viper89, Tzereen, crozac ili kako mu je nick.
viper89 je bio AI.
- Uređivano
Nema ni druga K.
Mislim da bi više odgovarao Jaguar (ovaj moderni) nego Porsche
- Uređivano
Jesu ih izbombardirali.
A vidim Witcher 4 ima i uključene komentare. Zašto ovo nema?
Čitam intevju od Druckmanna, kaže da su restrukturirati studio da mogu paralelno razvijati više igara. Nešto što su pokušavali prije 5 i prije 10 godina, a sad napokon funkcionira. Na ovoj igri radi cca 250 od 800 ljudi, pa napravite matematiku sami.
Nešto slično su navodno konačno uspjeli i u Santa Monici, Guerilla vjv ne skroz ali radi na tome, Insomniac tako djeluje već neko vrijeme... Mislim da će se u ovoj drugoj polovici generacije stvari stabilizirat za Sony i bit će više svega, a vjv od ND i drugih studija možemo očekivat i neke manje ili relativno manje projekte veličine tipa Astrobot
Gadi mi se internet iz dana u dan sve vise. Odosmo mi u krasan kurac to je nasa slika i prilika.
- Uređivano
Trailer mi je bia dobar dok nisan vidia dislikove…onda san skužia da ne valja igra.
Koji poremećeni i opterećeni umovi…
Ja mrzim sve woke, ali ovo je pretjerivanje. Razumio bi dislajkove da je radnja igre sletjet na planet i pronaći doktora koji radi najvjernije penise za trans osobe.
- Uređivano
Ali ne kužim ni šta vama mijenjaju dislike na nekom videu?! Posebice ako takve ljude smatrate poremećenim? To je isto kao kada su se nekada bunili na Quiet u MGSV, sada evo imamo novi val i proći će i to.
Najbolji trailer na eventu poslje Witcher 4. Posebice taj 80's sci-fi vibe lajkam.
Fenix Čitam intevju od Druckmanna, kaže da su restrukturirati studio da mogu paralelno razvijati više igara. Nešto što su pokušavali prije 5 i prije 10 godina, a sad napokon funkcionira.
Mislim da je sličnu rekonstrukciju radio npr i CDPR, navodno su se prebacili na UE5 da mogu lakše producirati vise projekata istovremeno. Mislim da su izdavači shvatili da je dosadašnji način rada neodrživ - igre sve skuplje, razvoj traje sve duže, a rizici sve veći. Bas mi je drago da ND konačno radi nešto potpuno novo.