Miro Ni govora o janjetini, kakav je to rezime?

foggy

Da samo da san gurmanska zvijezda a ramstek/janjetina nigdi

@Fenix ispravi to

somethingwrong probaj sad. Ako neće, logiraj se emailom

Btw hvala @Tuhy koji je ukazao na inkozistentnost s reakcijama, to je popravljeno

Također sam ažurirao algoritam za BFF. Sad će više uzimat u obzir one kojima ste vi najviše davali reakcije. To znači da će @fensisuperstar izgubit nekoliko srodnih duša, ali eto

I dodn je još jedan slide

Solidno

Zanimljivo, ali ocekivano jer covjek zna znanje.

Istina.

Ovo je izgleda taj novi slide. Očekivano, otprilike najnormalniji članovi za raspravu, osim @foggy kada ga uhvati gaming pms pa malo podivlja na mene i dodje mi da ga za bradu počupam. @kabegami i @f_i_c_o likovi s kojima čak i da se ne slozim (a to je skoro nikada) nemam srca da im kontriram.

maverick Bolje da cupas za bradu nego za nesto drugo. Kad nabavis ukus onda se necemo vise cupat 😃 :*

klinjo Miro razmišljal sam da bi ti ja bolje popušil nego @Tuhy.

i ti si si to pomislio? 😃

Fenix emailom

Uspjelo sa emailom. Vrlo neočekivan pregled kako me nije bilo više od pola godine Ha-Ha-Haha

Ha-Ha-Ha

Hej ovo je moj FFA Wrapped za 2024. (puna verzija slajda bez fensijevog videa)

1 / 15

TITANXIS kroničar dana ♥️

Ima jedno 30-ak ovakvih statusa, baš me zanima jesu li svi podijeljeni

Player moj brat 💚

Evo des u ti sva govna otisla priam ih i u sljdečoj godini šaljite Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Fico e moja SD prema tebi je bila prije nego sam popravio brojanje. Ali nema veze, misija ispunjena, vratio si se barem za post 💓

A vjerojatno ćeš obrisati račun i blokirat me na mobitelu kad saznaš tko mi je novi BFF

Fenix A vjerojatno ćeš obrisati račun i blokirat me na mobitelu kad saznaš tko mi je novi BFF

💘