evandermegaton11 Player moj brat 💚 Evo des u ti sva govna otisla priam ih i u sljdečoj godini šaljite
Fenix Fico e moja SD prema tebi je bila prije nego sam popravio brojanje. Ali nema veze, misija ispunjena, vratio si se barem za post 💓 A vjerojatno ćeš obrisati račun i blokirat me na mobitelu kad saznaš tko mi je novi BFF
Brijac Fenix A vjerojatno ćeš obrisati račun i blokirat me na mobitelu kad saznaš tko mi je novi BFF 💘
Fenix resident_evil vjerojatno nisi na portalu ulogiran EDIT: Provjerio sam, nisi ulogiran na portalu
resident_evil Istina 😃 nisam bio na portalu. Uglavnom samo 177 postova u 2024. Nisam očekivao puno ali da nije preko 200 wtf.
milicevic87 😎 @fensisuperstar ko vegeta si, nema di te nema 😆 @Zero 🫶 Samo još fali wrc, da bi lista bila kompletna s mojim najigranijim igrama ove godine.
milicevic87 buz neeeee 😅 Znao sam da će mi 100% neko zalijepiti govno, samo da mi pokvari statistiku.
Raziel Mislim da kod 90% članova klinjo ili StarFox prednjače u davanju reakcija. Neprocjenjivi ste dečki!!1! @klinjo @StarFox_N <333 Ostatak ekipe očekivan. <333