maverick Ovo je izgleda taj novi slide. Očekivano, otprilike najnormalniji članovi za raspravu, osim @foggy kada ga uhvati gaming pms pa malo podivlja na mene i dodje mi da ga za bradu počupam. @kabegami i @f_i_c_o likovi s kojima čak i da se ne slozim (a to je skoro nikada) nemam srca da im kontriram.
foggy maverick Bolje da cupas za bradu nego za nesto drugo. Kad nabavis ukus onda se necemo vise cupat 😃 :*
somethingwrong Fenix emailom Uspjelo sa emailom. Vrlo neočekivan pregled kako me nije bilo više od pola godine ha
Fenix TITANXIS kroničar dana ♥️ Ima jedno 30-ak ovakvih statusa, baš me zanima jesu li svi podijeljeni
evandermegaton11 Player moj brat 💚 Evo des u ti sva govna otisla priam ih i u sljdečoj godini šaljite
Fenix Fico e moja SD prema tebi je bila prije nego sam popravio brojanje. Ali nema veze, misija ispunjena, vratio si se barem za post 💓 A vjerojatno ćeš obrisati račun i blokirat me na mobitelu kad saznaš tko mi je novi BFF
Brijac Fenix A vjerojatno ćeš obrisati račun i blokirat me na mobitelu kad saznaš tko mi je novi BFF 💘
Fenix resident_evil vjerojatno nisi na portalu ulogiran EDIT: Provjerio sam, nisi ulogiran na portalu