Pitanje jedno. Znam da je Čačić pulen glave iz Međugorja i memeovi su svi naravno šaljivi, ali mislite li zaista da je ovo katastrofa potez za Dinamo? Zadnji put kad je Čačić bio trener Dinama (a isto je došao usred sezone) je pobjegao Hajduku s 20 bodova prednosti. I što god tko neko mislio, njegova Hrvatska je imala možda i najmodernije konture igre u zadnjih 10 godina, i tamo gdje on nije imao sreće na Euru, ona se vratila Daliću. Čovjek ima više od 30 godina iskustva u poslu, nije baš da će Livakovića stavit u špicu, a Petkovića na stopera.

blade drugo vrijeme i drugi kadar, ali unatoc tome ja ne mislim da je ovo katastrofa. Ono, lik je nabio ako se ne varam 30 utakmica bez poraza u dinamu. Ovo je mozda cak i logican potez za skinuti jos jedno prvenstvo, s obzirom da je sigurno hladnije glave od Kopica, da moze donijeti mir u svlacionu i potreban fokus igracima da se donesu bodovi za privodenje ove price kraju.

chono

Pa to. Ako si htio već nekog uzet za zadnjih par kola, nije bilo drugog rješenja. Dugoročnog nećeš naći već sada, a kao vatrogasac bolje netko tko ima nekog iskustva i tko je vodio puno veće zvijezde od ovih. Ne kažem da je autoriter, ali nije ni lik poput neznam Krznara.

blade a nije ni da nije autoritet (wow dvostruka negacija 😁).
        Takvi treneri su najcudniji, na neki nacin ih smatras komedijasem, ne prica puno, izgledom djeluje vrlo ozbiljno, znas da ga moras slusat, a u konacnici dobijes ocinsku figuru kojoj se moras nametnuti i sve ces napraviti da ga impresioniras.

chono Od tvog posta sam dobio daddy issues koje nisam znao da imam.

blade Zadnji put kad je Čačić bio trener Dinama (a isto je došao usred sezone) je pobjegao Hajduku s 20 bodova prednosti.

Samo što su okolnosti kompletno drugačije, a raspored snaga je drugačiji

blade njegova Hrvatska je imala možda i najmodernije konture igre u zadnjih 10 godina

To si u pravu, EURO 2016 je bio možda naš najbolji nogomet, ali generacija nam je ukupno tada bila na većem vrhuncu nego 2018. Kvalifikacije poslije toga smo igrali užasno.

Ali ako je tvoja poanta da čovjek zna donijeti brzi impact, uvjerio si me. Osobno ne mislim da je išta lošiji od prethodna dva trenera. I s njim i bez njega garantirano dobivaju narednih 3 od 4 utakmice.

Ma kakav Cacic!?
          Postavljen je zato sto s njim moze dirigirat kriminalac iz Međugorja!

Prika nije rijec o postavljanju, vec kompetencijama...

Upravo to. Dinamo uostalom bude najbolji kad dirigiraju njima Daltoni svidjelo se to nekome ili ne. Ako je i sada tako, ne treba onda upisivati im već poraze i raspad u zadnjih par kola.

Jel se gleda gol razlika ili medusobni susreti ako bude jednak broj bodova?

escoban

HNL-ov pravilnik kaže sljedeće:

Ako klubovi osvoje isti broj bodova, o plasmanu odlučuje bolja razlika između datih i primljenih golova. U slučaju iste gol razlike, bolje mjesto na tablici zauzima momčad koja je postigla više golova, a ako su postigli isti broj golova dijele mjesta koja im pripadaju.

Braćo moja mila. U ovoj ligi se igra ko manje.

Hajduku se otvara šansa, a Osijek je izgleda sebi zatvara.

Smijeh od lige, Rijeka gubi od Dragovoljca, a sad tuče Osijek i to 3-0 😆

Bojim se te rijeke nikako nam nelezi kao momcad , zajebat ce nas i u ligi i u kupu

Stvarno nemam nista protiv Osijeka ali gadi mi se ovaj Bjelica...ne komentira inace suđenje...ali svaku utakmicu nesto kuka...
                Neno treba li ti nesto?
                Mozda Zdravko?
                Inace nisam gledao utakmicu ali po procitanom Rijeka ih je ubila i on opet spominje suđenje...Koji jadnik...suti jer mu je obecano mjesto izbornika...seronja
                Inace slazem se sa svim ovim portalima iako danas nisam gledao utakmicu,da Rijeka igra najljepsi nogomet u lizi

Tko o cemu, hajdukovci o kukanju... O brate mili kakvi twistovi.

Na sve nacine nas se danas pokusava zaustaviti da napunimo stadion,hm...🤔

Osijek nažalost sam sebe izbacio iz utrke za naslov, nismo mi priliku izgubili sinoć protiv Rijeke, nego egalima sa Lokomotivom i Goricom i porazom kod kuće od Slavena. Znalo se da će Rijeka biti maksimalno nabrijana i biti na 120 % e sad zašto mi napravimo samo 1 prekršaj u 45 minuta to niko živ ne zna objasniti. Da ne bi bilo zabune pobijedila je bolja ekipa ali onakav penal je presmiješan i isto bi tvrdio da je situacija obrnuta i da je svirano u našu korist. 99% sam uvjeren da Bjelko odlazi na kraju sezone jer vidi i sam da iz ove ekipe je izvukao maksimum, nažalost Lovrić je svaku tekmu igrač manje na terenu i ipak će se njegov dolazak pokazati na kraju kao veliki promašaj ( a i sam sam navijao da dođe ). Jebiga mi imamo problem zadnje 2-3 godine da svaku tekmu kad je biti ili ne biti se raspadnemo i izgledamo kao amateri na terenu dok god vrebamo iz prikrajka sve super ali čim zamiriši na potencijalni trofej ide raspad sistema jednostavno Osijek nema pobjednički mentalitet i ne zna igrati važne utakmice. Sve u svemu svaki pravi navijač će na kraju ipak biti zadovoljan jer gdje smo bili prije par sezona a sad smo pri vrhu i da nije bilo mađarskog kapitala vjerovatno bi nas zadesila sudbina Cibalije. Treba probati uhvatiti što više bodova do kraja sezone i nadati se drugom mjestu i naravno navijati da naslov osvoji Hajduk 😃

gusterko zasto ste se izbacili?
                  Imate jos s njima igrati a ni oni nemaju lak raspored...ne ne...prika nije gotovo!
                  Sad pogotovo idete u Zagreb muski se potuci!