Jesu li stvarno zakinuli Hajduk za 1-2 penala?
HNL
Jesu za jedan… čista ruka na kraju utakmice, poklopio loptu šakom…nije mi jasno čemu VAR i zašto se nije detaljno provjeravalo, ako smo mi na TV vidili da je penal.
Čist penal, koja smijurija od lige.
ne znam da li je bilo penala jer ne znam niti tko je igrao rukom ali mi nije jasno zasto konstantno izbjegavaju koristiti VAR u ovakvim situacijama?
Zar nije da se u takvim situacijama (gol, penal i crveni) napravi tiha provjera putem VAR-a, tj. da suci u VAR sobi odluče pa onda jave glavnom sucu što je bilo ili ako je sumnjivo neka si on sam pogleda?
- Uređivano
Jedi govna seronjo
Eto sad imas sto prijavit cinkercino glupa
Buz tipični navijač Dinama koji proklinje Maminja da ode iz svetinje, ali isto tako mrzi Hajduk koji se jedini bori protiv Maminja i sličnih + pravi se lud, a dobro zna da Dinamo vodi cijelu HNL preko Maminja i ekipe.
Brijac Ne mrzim uopće Hajduk. Smiješne su mi ove teorije zavjere i narativi koji vam se serviraju i koje pušite godinama dok su Hajduk krali oni koji ga najviše "vole". Mamići su prvenstveno pokrali Dinamo i Dinamo je tu najveća žrtva, a ne Hajduk koliko god vas to patilo. Zašto su Rijeka i Osijek na vodećim pozicijama, kako je to Mamić dozvolio, a sad Hajduku ne dozvoljava da bude treći. Hajduk za Dinamom kasni doslovno stotine bodova otkako su zadnji put prvenstvo osvojili. Hoćete reći da vam je oteto svako prvenstvo od onda i da ste imali bolje momčadi. STVARNO?
Nije to nikakva teorija zavjere, svime ja valjda jasno šta se događa u HNL zadnjih 15 ak godina.
Čak se sjećam priče da možeš kupiti suca protiv svih osim protiv Dinama. Toliko je Mamić plaćao/još plaća.
Sve će se napraviti da Hajduk ili Osijek ne budu prvaci.
Po meni suđenje na utakmici Lokomotiva - Hajduk je bilo sramotno.
229 bodova Hajduk kasni za Dinamom u posljednjih 10 sezona. Pametnom dosta. Gotovo 23 boda po sezoni u prosjeku. Zadnje su bili drugi prije 10 godina. Od tada jedno peto mjesto, tri četvrta mjesta i pet puta treći. Da je Hajduku išta ukradeno to je mitomanija samo takva. Ti se "sjećaš priče". Ja želim da se nešto i dokaže. Pustite priče tih plaćenika zvanih novinari od koje svaka strana ima nekog svog na plaći i onda brane i pljuju po potrebi. Ako Hajduk ima dokaze, neka onda tuže i Dinamo i HNS i neka odgovaraju krivci. Ja sam legalist i ako je stvarno tako kao što vi tvrdite (iako pojma nemate što se stvarno iza kulisa događa) bit će mi drago da se krivci sankcioniraju pa makar to značilo da se i Dinamu uzmu i sve titule koje su stečene protupravno.
- Uređivano
Rijeka se prodala za jedan naslov prvaka. Opće je poznato da je to Maminjo dopustio. Bebek već valjda preko 10 godina sudi Hajduku, a zna da se da sudi protiv Hajduka i evo tek sad su ga "suspendirali". Općenito kad se gleda zadnjih 10-15 godina Hajduku se oduzimalo preko sudaca i kad je trebalo i kad nije trebalo. Imate dva kluba u prvoj HNL. Tko god misli da Lokomotiva nije Dinamov drugi klub, bez uvrede, nije normalan.
Ova ruka protiv Lokomotive.. pa to bi djeca rekla da je to ruka. Sucu ili ko god u VAR-u da je odlučio da to nije penal treba oči iskopati jer taj ne zaslužuje gledati.
- Uređivano
Brijac Da, slažem se da ima nepravilnosti, napravljeno kako bi Daltoni mogli bolje opljačkati Dinamo i oprati pare kroz Lokomotivu i te čudnovate transfere i žao mi je što ne trunu u zatvoru nego se zajebavaju po Mostaru i smiju nam se u facu. To nije kriv Dinamo, nego ta govna lopovska. Prva žrtva je tu Dinamo, a ne Hajduk. To su ovi nesposobni majstori s mora spinali da speru odgovornost za sebe jer nisu u stanju voditi klub. Kažem, ako imaju dokaze, odmah na sud, dapače. Sve drugo su laprdanja po forumu i društvenim mrežama i po birtijama. Mamići su izbjegli pravdu, ali definitivno je izvjesno da nisu više pod zaštitom vladajućih tako da ako postoje dokazi mislim da bi sad svaki sudski proces bio nepristran.
- Uređivano
Brijac Rijeka se prodala za jedan naslov prvaka. Opće je poznato da je to Maminjo dopustio.
Rijeku se te sezone kad je bila prvak uništavalo. Svatko tko je pratio ligu te godine i tko je imalo objektivan zna kakvo je suđenje bilo svaku moguću utakmicu. Rijeka je nakon te sezone, čak i nakon što je rasprodala više od pola ekipe, izbacila RB Salzburg, tukla Austriju Beč vani, parirala Milanu u gostima do 94' minute kad je pao nesretni gol za 3-2 i tukla taj isti Milan doma. Ne ulazim u odnos beskičmenjaka Miškovića i Mamića koji se ni meni ne sviđa, ali realno Rijeka je te godine igrala najljepši nogomet i činjenica je da su je pokušali spriječiti da postane prvak.
- Uređivano
Nepotrebno raspravljate i trolate (pojedinci očito). Da, nepravilnosti ima. Da, svi znamo tko (još u manjoj mjeri) upravlja hrvatskim nogometom, ali pokrivati vlastitu nesposobnost suđenjem je... Najbolje od svega da je Hajduk ušao u crnu rupu jer su ga tamo doveli ljudi koji su se kleli u njega, a opljačkali su svetinju. Pa su se onda i udržuli s likom koji je stvorio tu močvaru (onaj koji je tema i danas). Btw, odakle Hajduku novci za ovu momčad? Jesu li navijači svjesni koliko klub košta ova momčad? Što će se dogoditi ako ništa ne osvoje?
Mislim da malo tko od navijača Hajduka uopće osporava da su opljačkani i loše vođeni od vlastitih ljudi, ali činjenica je i da se su se i takvi kakvi jesu, jadni i loši, nekoliko puta ipak uspjeli približiti. I apsolutno svaki puta kad nešto zamiriše, krenu se događat "pogreške" poput ovih. I to ne samo Hajduku.
- Uređivano
Fenix Sorry, ali brojevi ne lažu. Najbliže su bili na 7 bodova u zadnjih 10 sezona i tad su bili treći. To što su možda u prva tri kola nekog prvenstva bili prvi pa dvije izgubili od čega se u jednoj utakmici pogriješilo na njihov račun ne znači da su ičemu bili blizu pa ih se onda zaustavilo. Gledam i druga prvenstva i suci griješe, s VAR-om i bez njega. Jebiga, ljudi su i događa se, znam da nije baš ugodno kad se pogriješi na tvoj račun. Samo jedna izvjesna grupa svaki put od svake greške napravi slona da bi okrenuli narativ u svoju korist. To gledamo već desetljeće i pol. Tko je pokrao Hajduk protiv Tobola, Gzire i ostalih poluanonimnih i poluprofesionalnih klubova iz sezone u sezonu.