Bočkaj prešao u Dinamo. Pao totalno u očima, bio je legenda dosad, nogometni romantik... Osijekove ambicije za prvenstvo su gotove, a Dinamo kupio još jednu titulu.

Spor, trom, sklon problemima i noćnom životu. Ajmo sada Lovrić ili Tolić u Osijek.

buz zagorec je lik i vjerojatno navijač Dinama, ali ne ideš u klub s kojim se boriš za titulu usred sezone.

EDIT: Ne znam Loki, ne slažem se baš. Meni je igračina.

Fenix
    Kakve amaterčine su ovi iz Osijeka. Strašno.

Koji klub usred prvenstva i to kada su svi jednaki, prodaju svojeg ponajboljeg igrača u ekipi?

Ovo je gore nego Bayern u Bundesligi.

Doduše, da je prešao u Hajduk nebi riječ rekao. Za Dinamo vrhunski transfer

Vidjet ćemo kakav će nam bit u Dinamu, ali Osijek si je fakat pucao u nogu s ovim potezom. Pitanje je da li će dovesti zamjenu te da li će biti adekvatna.

vjerojatno su si iz osijeka mislili bolje sada uzeti lovu dok se malo stisala prica oko njegovih problema van terena. zaista ne mogu ni odokativno procijeniti kolika je odsteta ali je sigurno veca sada nego nakon sto ode na iduci koncert sase matica.

Meni je Bočkaj u top 3 igrača HNL-a. Livaja, Petković (kad mu se da) i Bočkaj. Ako ga u Dinamu još više dovedu u red što se tiče forme, mislim da je on legitiman kandidat za repku. Imao je sranja s Mercedesom i benzinskom koju je rasturio vjerojatno pijan što ga je i koštalo poziva u reprezentaciju (mislim u to vrijeme mladu).

Prema ovom članku, Osijek za Bočkaja navodno dobiva 3 milijuna €, Tolića i Leovca te s tim novcem planiraju uzeti Lovrića iz Gorice.

Fenix Tolić, Lovrić, Leovac za Bočkaja. Osijek je profitirao. Bjelica će Leovca dovesti u formu.

3 milijuna plus tolic i leovac je super posao za osijek ako je to istina. ako s tim novcem dovedu lovrica rekao bih da su se cak i poboljsali, samo nekako mi se to cini malo predobro da bi bilo istinito. nekako mi se cini (kad se sve uzme u obzir) da je dinamo previse platio.

4 dana kasnije

Nakon derbija pred 30 tisuća ljudi i fantastične atmosfere koja je bila promocija za HNL, oni izmisle kazne za zatvaranje stadiona. U HNS-u i dalje odlučuju govna bez mozga

Fenix aha!!! Rekao si govno!!
        Evo ti ban!!

Inace...

Hahahah...stroža kazna nego za uletavanje "navijača" na Rijeka - Hajduk i fizičke kao i verbalne napade na igrače, stožer i upravu u loži.

Nevjerojatno. Stvarno promoviraju nogomet na najbolji način. A to je tako...navikli smo. Đubrad bili i ostali. Očito nekome ne odgovara 30+ tisuća ljudi.

Nema straha, očekujem do kraja sezone prosjek od 20+ po utakmici pa neka pate.

Kazna je stroga, ali opet niste objektivni. Hajduk je recidivist i stalno su ovakve gluposti. Jednom i to mora doći na naplatu. Nisam upoznat s pravilnikom, ali vjerojatno postoji nekakav okvir za kazne. Ako se nešto stalno ponavlja, naravno da će i kazne biti sve rigoroznije. Nije ovo ni prvi puta da se Hajduk kažnjava zatvaranjem tribina, mislim da ovo gledamo svake sezone.

Pravilnik je podložan interpretacijama. Zatvorili su stadion pod izlikom rasizma jer su sudcu i Kustiću skandirali "cigane" i ovo je ništa drugo nego iživljavanje nad klubom. Nereda nije bilo. Doslovno svaku utakmicu u HR tako možeš kaznit, a posebno reprezetnacije.

Ma umisto da su sritni da im se barem jedan klub prati i gleda , oni zele i to ugasit . Sta da Hajduk ima iste brojke kao drugi klubovi , pa po kolu nebi bilo 5k navjaca ukupno . Sram ih moze bit govnari