Fenix Ne znam kakva je bila ona utakmica koju je Flipper neki dan gledao, ali ova je najgora koju sam ja gledao u životu
Fenix Drugo poluvrijeme kilometrima puno bolje od prvog. Hajduk zasluženo pobijedio, a Kalinić opet pokazao kakva je klasa.
Nexus Ako me nije zadnjih 15 min kolpalo srce, nikad me neće. Ajmoooooo @Prika idemo na finale kupa?!
Prika Nexus naravno! Ja sam svaku tu na tvome sjeveru!!! BOZE HVALA TI!!❤💙💪 TO JE TO!!!! TO JE TOOOOOOOOOOOOOO! A JUNAK NAS? NITKO NE PISE KAKO KALE IGRA?! BOZE HVALA TI! JOS IM PORUKU PROVALILI,BAS IM SE NARUGALI S PORUKOM! Sto cu sad radit? Nikako da svane da mogu pricat s ljudima
banx Tooo Roki, Osijek opet u igri za naslov. 5 pobjeda i prvaci smo Riješio ih Hajduk ladno, bio je opasniji cijelu tekmu. Livaja brat sa štakama trči u napad, kakav lik... Dinamo ulazi u nervozu, kakva liga
Torgue Fenix neka Hajduk tuče Dinama zadnju, pa da Osijek bude prvi i ja isto relativno zadovoljan Dislajk na oboje.
gusterko Kaže moj lega Osijek gubi kod Rijeke a tuče Dinamo i Hajduk je prvak, obično dobro prognozira rezultate nadam se da ipak ovaj put griješi 😀
Prika Sto je? Ne cujem nikoga!? Kako lijep dan u Dalmaciji,a DHMZ pokazuje kisu,svasta. Idem bas vidit sto Norvezani kazu