Ali koji je to "pravi Dinamo" da je meni znati? Onaj iz 90-ih? Taj isti koji je bio opet marioneta, režimski klub pod vodstvom Canjuge, a u pozadini je Tuđman određivao što i kako se treba raditi i predstavljati? Ili ovaj od početak 2000-ih pod režimom Mamića i HDZ-a (opet)?
Eto da je meni znati na koji se to točno klub misli, jer ovaj "Hrvatski Dinamo" je ništa drugo nego 30 godina beneficiranja nad svim ostalima, klub bez identiteta i karizme. Ništa. Nula. To je činjenica. Kao i Cibona, kao i PRVO PLINARSKO DRUŠTVO, apsolutno sve. Zagreb, Zagreb "mEtRoPoLa"...jebala vas ta metropola i ova država, ako to tako treba biti.
Još mi je najluđa stvar kada "mi" (ajmo nazvati Hajdukovci, ali više manje svi koji prate nogomet ovo znaju) kažemo tu činjenicu da je Dinamo to što je i da ima takvu povijest kakvu ima, e tada smo mi "kmečavci", "kompleksaši", "antihrvati", "sirotinja s juga", "cigani" i svi ostali epiteti, a VI znate da je to istina.
Pa kada se postavi pitanje "zašto NITKO ne prati Dinama osim Blažička i Sportskih Novosti" onda se vadite "a pa to je zato što Dinamo nije "oNaJ" Dinamo kakvog mi poznajemo" i slično. Ono, ko tu jebe koga? Eto to je moje pitanje. Ovo mi je na razini kada Dinamo čas zovu "Modri", a čas "Plavi dečki"....ni boje ne možete uskladiti.
Hajduk je bio pod takvim sranjima već godinama, desetljećima i vođen od takvih gnjusina (meni ni trenutni režim nije drag i vi to dobro znate), ali NIKAD se nije dogodilo da taj klub bude ignoriran od svojih navijača. Kakvi jesu da jesu. To su velike razlike i možda vi gore sa Sjevera to ne kužite niti ćete ikad kužiti. Nitko ovdje nema kompleks od Dinama i njegovih uspjeha. Nitko. Mi imamo kompleks oko toga da smo nemoćni već desetljeće i kusur i da taj klub treba biti u samom vrhu ove lige i igrati Europu.