HNL
Ne bi ni ja igrao protiv svog sestrinskog kluba.
briatore ljudsko smeće
Da jesam hvala
A jos gori san prema takvim kao ti
Do sad san mislija vec nekoliko puta napisati ali odustanem…hvala sto si se taka u mene i dao mi povod pa krenimo
Otvorio si ducan zvani sve je u mojoj sobi ducana puno nema nismo u EU pa cu derati i bogatiti se.
Onda ste mogli raditi sto ocete jer ljudi nisu puno narucivali izvana i nisu znali da u oni vrime skoro duplo se proslo jeftinije nego uzimati u HR.
I tako otkrila se mogucnost da na jednom acc 5 ljudi igra igru i eto radosti za sjebanu siromasnu Hrvatsku.
Igrali smo igre jako jako jefino ali jebiga osjetija si da je bogacenje stalo i sto si napravio kmecao gore nego Torcida i BBB skupa.
Kmecao si na Gameplay/Rebootu zvao si Sony Hr, psn podrsku sve si zvao da to zaustavis.
Onda je krenulo kmecanje da ti placas oglas a tu se igre kradu lopovi ovo ono, a ima si problem sto jebiga gameri pricaju i sve to se doznalo.
Onda je krenulo svasta na Rebootu i ti si na kraju ispao nužno zlo ti si na kraju bio i okidac za nesto dobro, znaci iako si nula od covika radi tebe imamo danas ovaj prekrasan forum.
Hvala ti za FFA
Sad necu govoriti da san znao ljude iz GMC/Sancta i tvoje neke kupce koji su potvrdili da si govno…ups ipak san reka…
Došla je EU nema više grabljenja love i odma si propa, osta si sam ko pas na Rebootu i koliko san pratio pisao sam sa sobom i na kraju da si se sakrio u mišju rupu iz koje si izgmiza ti si doša tu.
Jos da si prominuo nick pa te nitko nezna aj ali ne ti dolaziš sa starim nickom i pises i ponasas se koda si iznad svih. Ponašas se kao tipicno nevino HDZ govno.
Ali koliko si nisko pao dodes na forum koji je nastao radi tebe među ljude koji te ne podnose.
Odjebi dragi
Odjebi u skokovima
Miro Onda je krenulo svasta na Rebootu i ti si na kraju ispao nužno zlo ti si na kraju bio i okidac za nesto dobro, znaci iako si nula od covika radi tebe imamo danas ovaj prekrasan forum.
Hvala ti za FFA
Nebi se štel mešati, ali ja se ne sjećam da je išta bilo zbog Briatorea. Možda je u pozadini bilo nešto što ne znam, ali ovdje smo završili najviše zbog Megatame
- Uređivano
Miro forum nastao radi mene?
Pa nisam znao da bi mi netko dao takav kompliment.
Ništa ne znaš o meni, iznosiš degutantne laži koje naravno nakon puno ponavljanja možda postanu istina.
Nije da se takvim sitnim dušama kao što si ti imam dužnost opravdavati, ali morati ću te razočarati sa tezom o propadanju jer sam ušao u višestruko veću investiciju nego li je bila ova sa gamingom, a samo iz razloga jer sam se prema poslu uvijek ponašao odgovorno i radi drugih paralelnih poslova i djelovanja.
Stalo bogaćenje???!?? Zato ti opet kažem da si pokvaren i zao - pitaj svoje imaginarne prijatelje o rabatima i maržama ako uopće poznaješ te pojmove.
Inače isključivo online web sam imao od 6/2013 do 7/2023, toliko o tome nismo u EU i deranju.
Uz Infomark dokazano najpovoljnije maloprodajne cijene su bile u shopu Svijet Igara.
Te izmišljene kupce o kojima pišeš da su nezadovoljni slobodno imenuj, dovedi da argumentiraju izmišljotine, ali nema ih jer lažeš.
Najpoštenije sam radio na tržištu, bez ijednog neizdanog računa u 12 godina (!), sa minimalnim maržama (mogu ti pojasniti što je to) jer je to takva industrija, a ja sam radio taj posao jer sam gamer i dan danas sa puno godinana leđima.
Sve sam radio praktički sam, leđa sam sjebao, nije bilo jebene narudžbe u 12 godina koja nije bila poslana na vrijeme, ljude sam zvao ako bi jebeni omot od Collectorsa imao neke dodatne jezike osim engleskog! Ne znam jel tvoj pokvareni mozak može shvatiti kontekst toga?
Varaš se ako misliš da ću dozvoliti jednom hohštapleru da me tako kleveta i blati.
Ni tebi, ni bivšim dobavljačima, ni kupcima (iako su od njih dolazile samo pohvale) - Google recenzije ne lažu.
Izašao sam iz navedenog posla isključivo zbog pohlepne industrije i tih "moralnih" vertikala koje spominješ koje su kada su izdavači/proizvođači zatvorili pipu radi već gore navedene pohlepe i odlučili raditi kako je to na brdovitom balkanu zapisano u genima, na način da postoje povlašteni i oni koji to nisu.
Sa Reboota me je izbacio onaj hcl-ov isprdak radi totalno nebitne teme i zato jer sam bio otvoren kao ovdje s ovakvim kao ti.
Naravno da sam tu pod svojim nickom, jer je moj obraz čist za razliku od nekih koji obrću teze i šire laži.
Jel ti sada malo jasnije prije nego li me opet staviš u ta tvoja prljava lažljiva usta?
Fenix Ja bih isto samo dodao da je Megatama ustvari posljedica višegodišnjeg zanemarivanja, nebrige oko foruma (množina, jel) te korisnika i loših odluka nekih članova bivše redakcije GP-a/NL-a/Reboota. Moralo je kulminirati odlaskom većine članova koji drže do sebe, a FFA je bio logičan izbor iako je nastao u početku iz drugih razloga.
briatore možda nije dobro upućen i ima nesporazuma, ali Miru poznam taman toliko da znam da nije lažov (ni ljudsko smeće). To ne znači da ti jesi, ali ovo je eskaliralo iz gluposti i s tim nekim podbadanjima kroz zadnjih nekoliko tjedana ste ga prilično zakuhali. Ako trebate, nastavite raspravu privatno, a tebi čisto s karakterne strane, opusti se jer su ti reakcije na gotovo sve baš neugodne. Ne kršiš nikakva pravila i dopušteno ti je imat stavove kakve god hoćeš, ali ne moraš uvijek džonom, pogotovo kad je u pitanju zajebancija (a većinom jest)
Fenix nastavno da sam isprovocirao…ali iznositi teške laži…za takve stvari netko ide na sud.
Zamisli njega je isprovociralo što skvičanj svinja kad idu na klanje. A to je činjenica, ali boli ga kurac, nek se on nažerao, a vidi mu pupčine na slici. To je obijest.
Pa nemoj biti licemjeran, reci boli me kita nek ih kolju.
Ja recimo jedem ono što mogu osobno zavrnut vrat, recimo pile.
Crveno meso je glavni uzrok raka debelog crijeva, znam ponešto o tome.
Dokazano je vegetarijanstvo bolje za zdravlje.
Pa umjesto da zahvali na dobronamjernom savjetu, on krene sa tim degutantnim klevetanjem.
Da sam bio možda preslikovit sa skvičanjem, jesam i tu prihvaćam odgovornost.
Za mene je ovo zavrsena prica, informacije iman koje iman i meni su dovoljne.
A njegov razgovor svisoka samo potvrđuje sve sto znam.
Niti je dosa normalno sudjelovati na forumu a niti normalno sudjeluje.
Uglavnom toliko od mene na ovu temu
U svakom slučaju, ovo je bio interesantan derbi.
I jugoslaviju isto nabijemo na kurac
Pa u Jugi su za Hajduk navijali hrvatski partizani/jugoslaveni, a za Partizan srpski partizani/jugoslaveni.
Za Dinamo Hrvati, a za Crvenu Zvezdu Srbi.
Bilo je naravno iznimaka ali je generalno bilo tako.
I dinamo isto nabijemo na kurac