eraserhead Sudac katastrofa. Nebitno koga je oštetio - loše je sudio. Zar stvarno ne možemo naći neke bolje suce, ne kužim.
escoban Podrska Gattusu nadam se da ce Bilica i Pavelina nogirat. Vise stalo talijanu do kluba koji je dosa prija par miseci u Hajduk nego ovim ljudima ode…
escoban Fenix Uvik mi se ofenzivno svida, ali zadnje 2 utakmice je odigra perfektno defenzivu. Svakako ga triba gurat sa Uremovicem a Sarliju na klupu stavit
buz Brijac Zoran Vulić je bio više puta trener Hajduka (5 puta), nego Krunoslav Jurčić trener Dinama (3 puta) Treba nešto i znati prije nego se ide sprdati.
Fenix Evo mene je iznenadilo, čovjek ih je totalno preokrenuo i uveo u LP. Ovo protiv Bayerna je loš rezultat, ali dojam je neusporediv s onim danima protiv Lyona. Meni kao navijaču zna se koga super
Brijac Mislim da bi on bio bivši već prošle sezone kad im nije išlo, ali tad nisu imali para da ga potjeraju i isplate. Opet, slažem se da ih je lik skroz preokrenuo i eto bili su bez poraza 6 mjeseci pa ni meni baš nije jasno zašto, ali mi je također drago hehe
escoban chono Pazi sta zelis u vezi Terzica… Covik je Dalic 2.0 jedino u cemu je dobar je podizanje spirita ekipe, kao trener je totalna banana.
Flipper Zero javio da će doći kad Hajduk bude prvak, pa da vrati Dinamo opet na tron. Ovako mu nije izazov kaže.