Miro forum nastao radi mene?
Pa nisam znao da bi mi netko dao takav kompliment.
Ništa ne znaš o meni, iznosiš degutantne laži koje naravno nakon puno ponavljanja možda postanu istina.
Nije da se takvim sitnim dušama kao što si ti imam dužnost opravdavati, ali morati ću te razočarati sa tezom o propadanju jer sam ušao u višestruko veću investiciju nego li je bila ova sa gamingom, a samo iz razloga jer sam se prema poslu uvijek ponašao odgovorno i radi drugih paralelnih poslova i djelovanja.
Stalo bogaćenje???!?? Zato ti opet kažem da si pokvaren i zao - pitaj svoje imaginarne prijatelje o rabatima i maržama ako uopće poznaješ te pojmove.
Inače isključivo online web sam imao od 6/2013 do 7/2023, toliko o tome nismo u EU i deranju.
Uz Infomark dokazano najpovoljnije maloprodajne cijene su bile u shopu Svijet Igara.
Te izmišljene kupce o kojima pišeš da su nezadovoljni slobodno imenuj, dovedi da argumentiraju izmišljotine, ali nema ih jer lažeš.
Najpoštenije sam radio na tržištu, bez ijednog neizdanog računa u 12 godina (!), sa minimalnim maržama (mogu ti pojasniti što je to) jer je to takva industrija, a ja sam radio taj posao jer sam gamer i dan danas sa puno godinana leđima.
Sve sam radio praktički sam, leđa sam sjebao, nije bilo jebene narudžbe u 12 godina koja nije bila poslana na vrijeme, ljude sam zvao ako bi jebeni omot od Collectorsa imao neke dodatne jezike osim engleskog! Ne znam jel tvoj pokvareni mozak može shvatiti kontekst toga?
Varaš se ako misliš da ću dozvoliti jednom hohštapleru da me tako kleveta i blati.
Ni tebi, ni bivšim dobavljačima, ni kupcima (iako su od njih dolazile samo pohvale) - Google recenzije ne lažu.
Izašao sam iz navedenog posla isključivo zbog pohlepne industrije i tih "moralnih" vertikala koje spominješ koje su kada su izdavači/proizvođači zatvorili pipu radi već gore navedene pohlepe i odlučili raditi kako je to na brdovitom balkanu zapisano u genima, na način da postoje povlašteni i oni koji to nisu.
Sa Reboota me je izbacio onaj hcl-ov isprdak radi totalno nebitne teme i zato jer sam bio otvoren kao ovdje s ovakvim kao ti.
Naravno da sam tu pod svojim nickom, jer je moj obraz čist za razliku od nekih koji obrću teze i šire laži.
Jel ti sada malo jasnije prije nego li me opet staviš u ta tvoja prljava lažljiva usta?