Petković je klasa više od Livaje, to je više uopće nije ni pitanje. Dinamo je žalostan, a Hajduk smiješan.

Realno x, dobro da je strani sudac sudio, pa sad glavna tema neće biti suđenje.

Mislim da je Hajduk završio s prvenstvom, mogu opet ganjati kup.

Antinogomet, mene je sram bilo sta komentirati. Osim:

Giphy - Canadian Lol GIF

Autobot Livaja nebi triba igrat covik je ozljeden, sta se tice utakmice neznam zasto neki pisu da je bila losa ovo je mozda najbolji derby unazad par godina… Hajduku je falilo malo srice ali slazem se da su obe ekipe lose nema tu igre.

Sta se tice Hajduka mislim da i pobjede sve dokraja da nebi bili prvi.A Karoglan nadam se da je bivsi, neka dovedu novog trenera i neka priprema vec momcad za novu sezonu

Nisam gledao i drago mi je da nisam, ne da mi sjebu vikend nego sjebu i cijeli tjedan. Ovo da su išli na poluvrijeme Torcidi je 🤮 Torcidu sam prekrižio kad su Hajduku uzeli bodove u VŽ, ta utakmica je prelomila sezonu.

Treba presijeći sve to. Livaja ozljeđen nema što radit u momčadi, svaka mu čast ali nema.

Fenix Ma Torcida je postala veca nego sam klub i meni idu na k… Za sve dobro sta naprave sjebu na drugu stranu totalno.

I zasto nikad nepivaju sa publikom Dalmatinac sam ili Dalmacio prije pocetka umisto da podizu atmosferu oni je guse

Moćna je Torcida, ja sam na prijenosu više čuo naše dečke. Torcidu se čuje samo kad vrijeđaju purgere, to ih narajca. Grad je naš.

Ne pamtim kako sam usa kako sam dosa kako sam uopce zavrsio na tribini…

Me pamtim kad sam se ovako napio,zadnje cega se sjecam je ova slika…utakmicu nisam vidio i bolje!!

Evo me doma pa da napišen dojam jednog neutralnog gledatelja.

Frend me zvao da iden gledati on navija za Hajduk ja san planira voditi maloga i reka san mu da rijesi karte kad igra Hrvatska a ispalo je ovako i na kraju isao bez maloga.

Koreografija Torcide top bas jebeno, u drugom poluvrijemenu oni topovski udari mi nisu neki gust bili i ne kuzim cemu prozivanje igraca na poluvrijemnu gubis 1 0 treba se sabrati a ti gubis minute na nesto sto nebi smili gledati ali dobro.

Igra obe ekipe je bila ocajna koda san gleda seosku utakmicu a ne najveci Hr derbi i nesto sto ima ogromnu važnost za obe ekipe.

Niti jedna smislena akcija Hajduka cilu utakmicu a drugo poluvrijeme se svelo na nabijačinu pa što bude. Dinamo je išao na kontre i mada su skoro sve bile zakurac nekako su uvik djelovale opasnije i licilo je to sve na neku akciju a ne na udri pa što bude.

Iskreno ne kužim ovaj Hajduk ali baš ne kužim takva podrška a igraci koda igraju bez ikakve želje nema truda ne gine se na terenu. Baš ocekujes više.

I sad najglavnije stvari Petković je daleko najbolji igrac na terenu bio svako primanje izgleda lagano dodavanje građenje drzanje lopte stvarno je doktor. Nisan nikad bio neki njegov ljubitelj ali danas kad san ga vidio uživo baš je užitak za gledati ga.

A drugo BBB su ubili sa navijanjem. Nadglasali su cili stadion i nisu stajali od pocetka do kraja. Ona ekipa na bubnjevima je to jebeno odradila.

A ono najglavnije mislin da Rijeku niko nemoze zaistaviti da uzme prvenstvo jednostavno imaju trenutno najbolju igru. Po ovom danas viđenom ocekujen jos kikseva i od Dinama i od Hajduka.

Sto se tice navijanja ja ih stvarno nisam cuo..nama.je top bilo

Miro anemicna je torcida kao i cijeli hajduk i vrlo vjerojatno Rijeka uzima prvenstvo.

Sto se tekme tice, uzas po obicaju. Niti jedna smislena akcija hajduka, osim asistencije Livaje i spasavanje sa crte Dinama. Ostalo prekidi i nabijanje, te greske obrane Dinama. I unatoc tome zasluzena pobjeda, jer Petko je klasa vise za sve na terenu

Prika Sto se tice navijanja ja ih stvarno nisam cuo..nama.je top bilo

chono Miro anemicna je torcida

Sad kad malo razmislin posto san bio blizu BBB vjerovatno nisan cuo Torcidu ko sto Prika nije cuo BBB. Ja se ne kuzin u te istok zapad fore di je ko i kako samo znan da tu di san bio od navijanja nije bilo nista osim malo na pocetku utakmice.

Jebiga Prika, Buz i ostali su odrasli kraj kluba i usadila im se ta ljubav odmalena i idu gledati od gusta tekme, ja dok san bio manji san znao pobignuti iz skole da pogledan Hajduka ali to me pustilo. Jedino pogledam reprezentaciju i ponekad ligu prvaka nogomet obozavan ali igrati to bi moga u svako doba dana ali gledati vise ne. Rađe pogledan film seriju ili upalin ps5 nego da gledan utakmicu.

I opet ponavljan stvarno ne kuzin da nema volje ni zelje za igranjem uz ovoliki broj gledatelja da tebi to neda adrenalin da se boris da gines meni je to uzas.

Od jucerasnjeg Hajduka i Dinama mislin da se nebi moglo sastaviti dobru ekipu koja more normalno igrati.

I najbolji dio dana je bio kad smo posli do grada pa je baba izasla na balkon sa lancunom od Hajduka i mahala dok je odozdo bodrilo tisuce navijaca, eto tu babu je ponilo navijanje da je kasnije izasla i sa jastucnicom i opet dobila ovacije. A preko 30000 navijaca nije moglo natirati da barem jednom igracu Hajduka takvu neku emociju i borbenost da barem nesto pokaze.

Miro kazu mnogi da je lose bilo..

Ja ne znam,meni je super bilo jer sam bas u žiži i tu bas svi navijaju a ostali kako su navijali ne treba nas pitat…jbg danas se svi slikavaju i objavljuju statuse dok mi pivamo…

Zato govorim meni je top bilo i stvarno uopce bbb nismo culi.

Ne sjeca se niceg, ali se sjeca da je super bilo…