Evo me doma pa da napišen dojam jednog neutralnog gledatelja.
Frend me zvao da iden gledati on navija za Hajduk ja san planira voditi maloga i reka san mu da rijesi karte kad igra Hrvatska a ispalo je ovako i na kraju isao bez maloga.
Koreografija Torcide top bas jebeno, u drugom poluvrijemenu oni topovski udari mi nisu neki gust bili i ne kuzim cemu prozivanje igraca na poluvrijemnu gubis 1 0 treba se sabrati a ti gubis minute na nesto sto nebi smili gledati ali dobro.
Igra obe ekipe je bila ocajna koda san gleda seosku utakmicu a ne najveci Hr derbi i nesto sto ima ogromnu važnost za obe ekipe.
Niti jedna smislena akcija Hajduka cilu utakmicu a drugo poluvrijeme se svelo na nabijačinu pa što bude. Dinamo je išao na kontre i mada su skoro sve bile zakurac nekako su uvik djelovale opasnije i licilo je to sve na neku akciju a ne na udri pa što bude.
Iskreno ne kužim ovaj Hajduk ali baš ne kužim takva podrška a igraci koda igraju bez ikakve želje nema truda ne gine se na terenu. Baš ocekujes više.
I sad najglavnije stvari Petković je daleko najbolji igrac na terenu bio svako primanje izgleda lagano dodavanje građenje drzanje lopte stvarno je doktor. Nisan nikad bio neki njegov ljubitelj ali danas kad san ga vidio uživo baš je užitak za gledati ga.
A drugo BBB su ubili sa navijanjem. Nadglasali su cili stadion i nisu stajali od pocetka do kraja. Ona ekipa na bubnjevima je to jebeno odradila.
A ono najglavnije mislin da Rijeku niko nemoze zaistaviti da uzme prvenstvo jednostavno imaju trenutno najbolju igru. Po ovom danas viđenom ocekujen jos kikseva i od Dinama i od Hajduka.