Prika Sto se tice navijanja ja ih stvarno nisam cuo..nama.je top bilo
chono Miro anemicna je torcida
Sad kad malo razmislin posto san bio blizu BBB vjerovatno nisan cuo Torcidu ko sto Prika nije cuo BBB. Ja se ne kuzin u te istok zapad fore di je ko i kako samo znan da tu di san bio od navijanja nije bilo nista osim malo na pocetku utakmice.
Jebiga Prika, Buz i ostali su odrasli kraj kluba i usadila im se ta ljubav odmalena i idu gledati od gusta tekme, ja dok san bio manji san znao pobignuti iz skole da pogledan Hajduka ali to me pustilo. Jedino pogledam reprezentaciju i ponekad ligu prvaka nogomet obozavan ali igrati to bi moga u svako doba dana ali gledati vise ne. Rađe pogledan film seriju ili upalin ps5 nego da gledan utakmicu.
I opet ponavljan stvarno ne kuzin da nema volje ni zelje za igranjem uz ovoliki broj gledatelja da tebi to neda adrenalin da se boris da gines meni je to uzas.
Od jucerasnjeg Hajduka i Dinama mislin da se nebi moglo sastaviti dobru ekipu koja more normalno igrati.
I najbolji dio dana je bio kad smo posli do grada pa je baba izasla na balkon sa lancunom od Hajduka i mahala dok je odozdo bodrilo tisuce navijaca, eto tu babu je ponilo navijanje da je kasnije izasla i sa jastucnicom i opet dobila ovacije. A preko 30000 navijaca nije moglo natirati da barem jednom igracu Hajduka takvu neku emociju i borbenost da barem nesto pokaze.