HNL
Vi koji malo bolje pratite dinamo, jel ovo najgora igra zadnjih 5-10 god?
Cijela sezona je najgora
A najgore odigrana utakmica u zadnjih 20 godina je protiv Balkania u Republici Kosovo.
Rafael ne ovo je bilo gore…bez cetri pet pravih pojačanja hajduk je prvak
Belupo se opet pokaza kao Rijekin nemisis
Mozda bi bilo bolje da su uveli da se odgodene tekme moraju odigrati u prvom sljedecem terminu ali moze i ovo… Iako je nekad dobro za Hrvatski nogomet kad nam ekipe mogu odmoreno uci u Europske utakmice
- Uređivano
Tako je
Ako su profesionalci neka igraju svakih par dana jer ionako zarade za godinu što mi možda necemo zaraditi za života
Dakle, čovjeku se isplatilo na TV-u branit korumpiranu te ujedno najgoru sudačku organizaciju u Europi
https://www.index.hr/sport/clanak/marijo-strahonja-ekspresno-pronasao-novi-posao/2520829.aspx
Uvodit će čovjek mlade suce u korupciju i voditi računa da ne skrenu s tog poštenog puta. #respect
Fenix lik doslovno iste situacije drugacije tumaci na temelju kluba kojem se situacija dogodi. Govno odvratno. Stvarno nisam za nasilje ali dobro je Torcida napravila, kad bi tako prestrasili i neke politicare ne bi se bunio. Znam da to zvuci bolesno ali kod nas nazalost izgleda ne moze na civiliziran nacin.
Zbog ovakvih kao sto je on mi se HNL ne gleda, samo mi pritisak nepotrebno skoci. Nije cudo da smo doslovno jedina drzava u Europi koja 30 godina nije imala suca koji sudi LP.
Garrus_V Nije cudo da smo doslovno jedina drzava u Europi koja 30 godina nije imala suca koji sudi LP.
Slažem se sa svime, ali ovo si nešto krivo shvatio, Bebek je sudio neke utakmice LP. Doduše samo nekoliko i valjda je jedini, pa je sramota čim veća. Ali neka nama sudce vodi lik koji se od svih sudaca uz Širića najviše liže s Mamićem
- Uređivano
Vidimo se u ZG u nedjelju…
Pošaljite prijetnju pravim momcima a ne čovjeku koji ima obitelj
- Uređivano
Evo direktna usporedba, nikad lošiji HNL. Drugačiji put kvalifikacija i sve, ali ipak nešto govori. A nije da i naši nisu imali teške suparnike. A vjerujem da su Rijeka ili Hajduk bili u grupi ECL-a da bi otkinuli bod i pobjedu pokoju. Sezona nije propala, možemo mi do naših standardnih 5,0 - 5,5, samo da Dinamo ne izvuče baš Betis ili tako nešto.