Vi koji malo bolje pratite dinamo, jel ovo najgora igra zadnjih 5-10 god?

Cijela sezona je najgora

A najgore odigrana utakmica u zadnjih 20 godina je protiv Balkania u Republici Kosovo.

Belupo se opet pokaza kao Rijekin nemisis

Samo je jedna mama ❤️

escoban ima prednosti i mane, ali bolje ovako. Barem je regularno

Tako je

Ako su profesionalci neka igraju svakih par dana jer ionako zarade za godinu što mi možda necemo zaraditi za života

Uvodit će čovjek mlade suce u korupciju i voditi računa da ne skrenu s tog poštenog puta. #respect

Fenix

Fenix Dakle, čovjeku se isplatilo na TV-u branit korumpiranu te ujedno najgoru sudačku organizaciju u Europi

Mali ispravak netočnog navoda…

Najgora sudačka organizacija je na otoku. I točka.

Torla Najgora sudačka organizacija je na otoku. I točka.

Oni su jednostavno loši, naši su korumpirani.

Fenix lik doslovno iste situacije drugacije tumaci na temelju kluba kojem se situacija dogodi. Govno odvratno. Stvarno nisam za nasilje ali dobro je Torcida napravila, kad bi tako prestrasili i neke politicare ne bi se bunio. Znam da to zvuci bolesno ali kod nas nazalost izgleda ne moze na civiliziran nacin.

Zbog ovakvih kao sto je on mi se HNL ne gleda, samo mi pritisak nepotrebno skoci. Nije cudo da smo doslovno jedina drzava u Europi koja 30 godina nije imala suca koji sudi LP.

Garrus_V Nije cudo da smo doslovno jedina drzava u Europi koja 30 godina nije imala suca koji sudi LP.

Slažem se sa svime, ali ovo si nešto krivo shvatio, Bebek je sudio neke utakmice LP. Doduše samo nekoliko i valjda je jedini, pa je sramota čim veća. Ali neka nama sudce vodi lik koji se od svih sudaca uz Širića najviše liže s Mamićem

Fenix da, u pravu si, nekako mi je smetnulo s uma da je bila i otvorena istraga kada je ostetio Dynamo Kiev, znam da je i u Istanbulu napravio nezapamceni kaos ali to je mozda bilo i u Europskoj ligi.

Edit: i ovdje sam se zeznuo, Sahtjor je u pitanju a ne Dynamo.

Vidimo se u ZG u nedjelju…

Pošaljite prijetnju pravim momcima a ne čovjeku koji ima obitelj

Rafael

Kad su tebe grci pustili? Činiš mi se baš kao pacijent koji bi završio tamo u zatvoru.

Evo direktna usporedba, nikad lošiji HNL. Drugačiji put kvalifikacija i sve, ali ipak nešto govori. A nije da i naši nisu imali teške suparnike. A vjerujem da su Rijeka ili Hajduk bili u grupi ECL-a da bi otkinuli bod i pobjedu pokoju. Sezona nije propala, možemo mi do naših standardnih 5,0 - 5,5, samo da Dinamo ne izvuče baš Betis ili tako nešto.