escoban ne diraj ga…toliko toga nam je dao…

Ne treba ga na kriz zbog penala pribit

Najveci debil je Mikanovic…

Treba se cuvat od zutog jer ce propustit dinamo a on dobije u 3.min prvi a u 30.min drugi…i to na centru.

Dobio bi papire pri ulasku u teren da se mene pita.

Sramotno je da nam taj igrac uopce igra

Prika Post je i isa Mikanovicu…

A Livaji samo triba uzet penale i tjt.

Ova proslava od mudrađžije nije od xhake originalno nego je ukradena iz ovogodišnje fife tj ea fc-a…fake injury celebration.

toxic proslava..al dobro ko i skoro svaka druga u fifi

Zanimljiv penal dosuden Livaji, dok se ovo nije ni pregledalo

Tuhy ako smijem primjetiti nema ni zutog kartona za ovo. Izravni konkurent Miki za najglupljeg igraca hnla

Tuhy Kaj očekivati od lika koji ne može na vozački jer ne može proći psiho test.😆

Ma pusti ga…ko da u mene caca komentira…Novinari crvi jedva docekali!

Mozda sad kad smo se jedni drugima izrugali bi bilo dobro da se dogovrimo da prestane jer nema smisla…

Svima je drago rugat se ali bas izgleda kretenski,amo pokusat biti normalni.

Što se tiče Livaje, sad sam pogledao penal. Bolje da nisam. Nije mi ni on ni nitko drugi veći od kluba, ionako je jako dobro plaćen u skladu sa statusom kakvog ima, pa ako hoće izvoditi pizdarije bolje neka se makne

Da…nije mu to trebalo,dosa je na volej svima ovima sto stalno seru po njemu

Penal vam je dao (Petković na Maksimiru), a sad vam je uzeo.

Navijački moram reć da će Dinamo uzet naslov, ali nisam toliko uvjeren u to kao prošlih sezona, rekao bih ipak Rijeka.

buz A mislim da ce za 3 tjedna biti poprilicno jasna slika oko novog prvaka.

Ako Hajduk i Dinamo ostanu X i Rijeka dobije Hajduka mislim da ce samo ostat pitanje ko ce biti 2.

Kako god bilo Rijeka igra najlipsi nogomet i bilo bi nezasluzeno ako ove godine osvoji Dinamo ili Hajduk…

Prvak triba biti sa 80 bodova, a Hajduk i Dinamo ce mozda doci do 70.

Toliko me Rijeka izbacila iz takta s onim priopćenjem i pečatom da mi je nestao sav hajp oko (potencijalnog) osvajanja prvenstva.