escoban Ha-Ha-Ha ma Erceg je trebao biti vanka u 20.min..

Pusti neka kmece..

Jesi li prinjetio kako se okrenula ploca,sada nam netko drugi kmeci stalno a rugali se nama…

Giphy - Mr Bean Dancing GIF by Working Title

escoban odbijanac koji doslovno pogada lika u spustenu ruku. Ali sve ok, nije Dinamo u pitanju, pasabile je, Zorkan je sretan i gradska uprava ce lakse disat. Mozda se i dozvoli koji narodnjak u gradu

Penal za 2-0, znači totalno nebitan, a Dinamu se sudi kad gube ili igraju nerješeno, dakle, baš kad im treba.

Brijac pusti ih da sviraju kurcu

Giphy - Mr Bean Dancing GIF by Working Title

Prika okrenula se ploca… 🤣 kako vitar puse, da nije mozda to? Kako vam pase, tako se prica. Svira se pici ne kurcu

Sve u redu. Nema nikih problema. Eno prebili covjeka koji radi za crkavicu. Bravo.

Prika

To mislim na ono kao da imate 9 bodova više

Matematika je zajebana stvar

Dinamo dobije te dvije zaostale i natambura vas u Maksimiru 17.12

I onda kreće kmečanje i pripremanje fritula…

Livaja je trebao biti isključen za davljenje Ercega

Posebna dijagnoza debilizma

chono Zali se Fifi ovakvi penali se sviraju, nesvidaju se ni meni danasnja pravila al takva su… Svako par kola mozes takav penal naci u bilo kojoj liga5ici

escoban sjecam se takvih penala sviranih Realu, Milanu u LP, u doba bez VARa, pa se ekipa zalila masovno po netu. Bas idiotizam

Zadovoljava se kvota na već završenoj utakmici da se može kasnije Dinamu poklanjat kad baš bude trebalo. Recimo u 97. min protiv Osijeka, Gorice i Rijeke ili možda čak Hajduka. Točno znam kako će se i ovo prvenstvo odigrat i preslika je svih drugih kad bi se Hajduk iole uspio približit, pa se referirajte na ovaj post za tri tjedna, pa onda i na proljeće

Fenix jedva cekam razvoj dogadaja. Da se ponove porazi od hajduka, Gorice, remi sa Rijekom i ovako cista pobjeda nad Osijekom. Jedva cekam! Sve dok Plivaja mortadela skuplja penale i da priznate kako su "poklonjeni", ali nebitni, jer eto, nista se ne moze dogoditi u 8 minuta na gostujucem terenu protiv Istre koja ih je samarala zadnjih nekoliko utakmica

escoban var je smijeh. Oni pomocni suci su nepotrebni, a i upitna je uloga glavnog. Bolji posao bi radio AI, veci postotak uspjesnosti

Fenix

"Dlan je pa nije penal, da je podlaktica bio bi penal."

Ovo je Srrahonja izjavio sinoc.

Ja se bojim tog kuhanja strasno

Sve je lijepo rekao.

Dinamo je najkvalitetnija momčad u Hrvatskoj i mislim da će na kraju biti prvak. Znalo je biti tako i prijašnjih godina, u sezoni 2021/22. također smo bili loši u prvom dijelu prvenstva, a potom smo osvojili naslov prvaka

Pripremite maramice i još jedna godina fritula…

jbg navikli ste se.