HNL
- Uređivano
Miro zapravo najbistriji i najproduktivniji sam, ali živčan (i pravedan kako Flipper kaže)
Malo ontopica:
EDIT: Oprostite što kmečim opet s ovim lopovom Mamćem, sigurno emocionalno pretjerujem i nisam u pravu, čovjek sigurno nikad nikoga nije prevario
- Uređivano
Sto je ovo danas bilo…svasta…necu puno srat jer bi mogao popizdit i svasta rec.
Evo vam sad tema pa pisite kvalitetno i konstruktivno.
Ne znam ni ja koji mi kurac bude pa se ovdje javim.
ZAMISLI njemu smo zgadili!!!!
Zgadili ste nam zivot 20 godina nas majmunima pravite,dan danas vam sude i dalje smo mi kmecavci i ti koji smo vama zgadili!
Jebite se i vi i vas klub i tema,ja sam je otvorio i nikad vise u nju necu uc.
Eto sad konstruktivno jebite nekoga drugog u zdrav mozak.
A.da ne spominjem da smo svi mi glupani za razliku od vas!
Treba nekoga omalovazavati
Jebite se i vi i tema
Ma pisite sto ocete samo ne vrtite uvik isto.
Jedni kme
Pa drugi kme
A boga ti
A Tuhy se razumi u nogomet ko Mare u krivi kurac
Ali to je nesto drugo
- Uređivano
Tuhy jebi se i ti tema reko sam ti.
Puno sam ti usluga duzan i hvala ti i do danas do 15h sam te uvijek smatrao covjekom a od danas se jebi i ti i ovi koji isto misle.
I ne znam po cemu vi stvorite misljenje da smo svi mi neuki,glupani itd…
kad bi ti ja napisao cime se bavim pao bi na guzicu ali kao sto je Fenix rekao kad se prica o Hajduku uzme me zivotom i spreman sam na sve i necu dat da po njemu pljuju!
I pritom nikoga ne omalovazavam,dapace iza posla sam spreman sa svim i svakim sjesti piti i voditi rasprave kakve god..kad su o Hajduku tu me ponese ali neces ni ti ni itko srat po njemu a da ja sutim pa smatrao ti mene retardiranim ili ne ali neces!
Ne trebas me tagirat vise ni ti ni itko necu odgovarat.
- Uređivano
Prvo pročitaj kaj sam piso, pa živce na hozentregere i procesuriraj si moje postove.
To čim se ti baviš nije moj problem, možeš biti ko god i radit kaj god, al nećeš mi ni govorit da se jebem nit me vrijeđat nit mi se obraćat takvim tonom.
Edit: a ove isprike preko kurca, tek tolko da se napiše, mi ne znače puno…
Znaš da je tema otišla kvragu kad je Miro glas razuma.
- Uređivano
Kultura na nivou odoh i ja iz ove teme, jer ubija mi sive stanice razina primitivi… ovaj "ljubavi prema hajduku"
- Uređivano
Ja se ispricavam za sve napisano,molio bi moderatore da me slobodno kazne kako bi i zasluzujem.
Svima drugima zelim sretan Bozic i Novu godinu!
Zivili
Meni je najjače što je iz svega ovoga Chono izašao kao moralni pobjednik
Fenix chono je idiot, malo edgy zadnjih dana, zaredalo se gluposti ali sve je dobro zavrsilo. Beba je ziva i zdrava, a ove materijalne nepogode koje su me snasle ce se sanirati. Zajebanciju na forumu sam odveo u mrtve vode. Idem ca iz teme. A Prika je zarobljenik emocija, nezna ih kontrolirati kao ni ja, lose zavrsi svaki put, pogotovo ako sam jos pod stresom i privatno.
Evo malo mojeg misljenja…zakuhalo se bez veze. Vjerovali ili ne svi mi koji navijamo za dinamo znamo da je "tata" lopina i nijedan pravi navijač dinama ga ne voli. Sto se tice sudenja smatram sebe dovoljno upućenim u nogomet i znam da je bilo svega zadnjih 20 godina. Ovo sudenje zadnjih par godina…meni tu nema krade samo neznanje jer nema osjećaj da neko zeli ostetit neki klub nego nadi suci nemaju pojma sto sude. Kriteriji ne postoje ne zna se vise sto je ruka ne zna se sto je faul ne zna se sto je crveni karton. Ali to je samo zato sto su suci krivo educirani i zato ih u europskim utakmicama nema ni na mapi. A sto se tice ovog ja sad izlazim iz grupe jer me vrijedaju…ma dajte pa nismo djeca mozemo raspravljati i prcat se i bez vrijedanja. Svako ima pravo na svoju svetinju
chono drago mi je da je beba ok samo nek je zdrava